Merhaba güzel anneler, Allah’a şükür bende doğurdum ☺️ Gebeliğimin en başından itibaren burdayım ve bir gün bende Doğum hikayemi paylaşacağımı bekliyordum ☺️ Hamileliğim son üç aydaki mide yanmalarım dışında sorunsuz geçti ama son ayda kızımda gelişim geriliği çıktı maalesef ve kilo almayı bıraktı 37. Haftada ise tamamen durmuştu artık kilo alımı öyle olunca doktorum da alması gerektiğini söyledi ve yakın takibe başladık bugün ise 39. Haftada tam yatışım yapıldı artık ve sabah 10.52 de güzeller güzeli kızım doğdu sezeryan oldum ve hiçbir şey hissetmedim gayet rahattım. Doğumdan sonra kızım zayıf doğduğu için gözleme götürdüler ve akşam dörde kadar gelmedi o zaman çok üzülüp ağlamıştım anam şimdi çok şükür yanımda yatıyor bende hastane odamdan yazıyorum ☺️ Sütüm de geldi ve sık sık emzirmeye dikkat ettim bol bol yürüyorum. İşte böyle benim Doğum hikayem de, Allah herkese nasip etsin öyle güzel ki doyamıyorum izlemeye kızımı 🥰 sorularınız varsa yanıtlayayım merak ettiğiniz ne varsa sorabilirsiniz.