Gamzeakd Butterfry bişey sorucam 14 haftamda bide 15 haftamda demişsiniz . Ben ayda bir giidyorum . Neden her hafta gidiliyor bende gitsem mi diye düşünmeye başladım 🤔 🙈
Butterfry Gamzeakd benim daha önce 2 düşüğüm var, riskli gebeliklerde ilk aylarda kontroller daha sık oluyor o sebeple. Bir de burdaki doktorum cok yakınım, ihtiyaç duymam halinde istediğim zaman gidebiliyorum 🌸
T_nisaa gul_bf biz biraz büyümüş oluyoruz 19 haftalığız 15 hafta 3 günlük öğrendim kızım olacağını 🌸♥️
Nur_tanem Ayskem 😍😂 Gülşen kuzusu erkek demişti onun dışında çoğu yorum kız geldi sanki hayırlısı canım inşallah
Ayskem Nur_tanem siz ne hissediyorsunuz ben ilk öğrendiğimden beri erkek olcak dedim doktorda erkeğe benziyor dedi 15. Haftada netleşirmiş hayırlısı 😍
Nur_tanem Ayskem erkek hissediyorum öncelik sağlık duam hep buydu rüyamda ismiyle gördüm çevremde çok gören oldu tüm tepkiler erkek ondan mı etkilendim onu da bilmiyorum canım yaşadığım belirtiler de erkeğe yoruluyor 🤷 hayırlısı inşallah ne olursa
Kbrarz gul_bf 13 haftalikken gittik erkek gibi dedi 16 haftalikken gittim bu seferde kiz gibi dedi emin degilmis net birsey soyleyemiyormus.18+2olduk pazartesi konrolum var bakalim nedicek bekliyoruz merakla😊bir cicegimiz var 5 yasinda birde bocek olsun istiyoruz nasip kismet saglikli hayurki evlat olsunlar insallah🙏🏻😊
Esra_80_ Mkadds ya hani derler ya anneler hisseder diye gerçekten öyleymiş🥰🥰🥰 içimde öyle bir his vardı doğruda çıktı mesela eşim erkek kesin diyordu ama ben hep kız dedim 🙏🏻🥰
Meral0203 Nur_tanem yok ondan degl popo kisminda cikinti gormedim ustteki cikintida kordon herhalde diye dusunuyorum