Nilasyamom gul_bf doktorum 12+4te kemik yapısına göre kız demişti. 14. Haftada kız olduğunu öğrendik 🤩
Merveulskin123 gul_bf ben hamileliğim başından beridir kız hissediyordum 16 haftalıkken erkek olduğu öğrendim şimdi 19 haftalığız
Sherife_0660 Gamzeakd gul_bf çok şükür hep ilk kızım olsun isterdim hamile kaldığım dada k7z olacağını hissetim şükür prensesim olacak 🙏 rabbim hepimiz3 sağlıcakla kolay doğumlar nasip etsin
Butterfry 14+1 de yüksek ihtimalle kız dendi, 15. Haftamda kesinleşti kız bebek 🌸 hamile olduğumu öğrendiğimde de içimden kız geçmişti tuttu🤍
Gamzeakd Butterfry bişey sorucam 14 haftamda bide 15 haftamda demişsiniz . Ben ayda bir giidyorum . Neden her hafta gidiliyor bende gitsem mi diye düşünmeye başladım 🤔 🙈
Su1985 gul_bf 11 haftadan beri kıza benzetiyorum la geldik çift doktorla hemde 16 haftada erkek olduğunu öğrendik🥰 17. Haftaya griyorum pazartesi konttolümüz var kesinleşir diye umuyorum ama cinsiyeti ne olur sa olsun sağlıkla hayırlısıyla gelsin yeter 🙏🏻❤️
Esra_80_ 16+3 olduk bugün 14. Haftamda öğrendim %90 kız denildi 🥰🥰Ve hissediyordum kız olduğunu da🥰🌸🙏🏻
Kubra5256 12+6 iken yüksek ihtimalle erkek dedi bakalım 25 inde tekrar gidicem 17. Hafta olacak bakalım nasipse artık kesinleşir diye umuyorum
Mnevvr53 gul_bf 12+5 haftalikken kordon degilse erkek demisti simdi bir dahaki kontrolle tekrar sorucam bakalim ne diyecek
Uzumlukek Ben 12+1 de ikili tarama için gittim doktor erkek bebeğe benziyor dedi. Herşeyden önce hayırlısı ama insan meraklanıyor tabi ki. Yüzük testi yapan var mı hiç aranızda
OzelS gul_bf rüyamda erkek bebek emzirdim taaa hamile kalmadan önce 12+2 de erkek olduğunu öğrendim şuan 4 aylık olduk 🥰🥰
Miababe Bizde 18+1 olduk kızımla🎈 15+6 da net kız demişti doktorumuz, kontrolümüz var cuma değişiklik olmaz diye umuyoruz 🙈 sarı papatya fikrine alıştım çünkü 🌼