Senarsgnc Bsmlh bana da duphalac verdi doktor mecbur başlicam canım evet bebek göbek deliğine kadar çıkmış ama bende çoğu zaman vajina da hissediyorum hareket enterasan 😂
Senarsgnc Kbraozkn bizde biraz daha beklicez demek ki hareket için mide yanmasına yoğurt iyi geliyor diye duydum canım
Bsmlh Senarsgnc bende öyle diye yedım yoğurt iyi geldi ama 2 gün snr bıçak sağlanması gibi su bile içemez oldum pantpas verdı doktorum 1 hafta kullandım geçti ilerlemeden önce gaviskon verıyorlar
paradiseeeeee Senarsgnc bende 22.2 deyim beraber dogum yapacağız inşallah oğlum olucak Allah nasip ederse inşallah ben geceleri sağa sola dönerken çok uyanıyorum bu haftalarda böyleyse 33 den sonrasını düşünemiyorum 🤦♀️ Ve 8 kilo aldım bende durumlar böyle
Mervece06 paradiseeeeee benimde oğlum olucak Allah nasip ederse inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebek hareketlerini hissediyor musunuz
Senarsgnc paradiseeeeee ayyyy ne güzel oğluşlar aynı gidiyor ben de gece uyurken her döndüğümde uyanıyorum istemsizce oluyor ben 1 kilo aldım daha başlar da zor geçirdim onun faydası oldu
paradiseeeeee Mervece06 tabi tabi hissediyorum bazen bi vuruyor zıplıyorum alışık değilim ya işk gebelik 😂 İstanbul Esenyurt ben medilif gidiyorum hastaneye siz
Buketkucuk Senarsgnc 24 haftalığız, doğumumuz 10 Mayıs olarak görünüyor şuan bakalım nasipse🌼Zaman zaman gelen bel ağrıları dışında gayet iyiyiz rabbime bin şükür
Mervece06 paradiseeeeee ben hareketleri daha hissedemiyorum bende Ankara lokman hekim hastanesine gidiyorum