Kızlar 3 gün önce bi tartışma açmıştım ama tek bir cevap dahi alamadım. Sanırım kaynana görümce tartışması olmayınca ilgi çekmiyor! Ben aralık ayının başında test yapmıştım gebelikten şüphelenip yaptığımda 15 dakika içerisinde belirgin bir şekilde çift çizgiye dönüştü sonrasında ertesi gün tekrardan yaptım 2 tane daha test negatif çıktı ve sonraki günde regl oldum. Ama benim normal zamanlarda reglim fix 8-9 veya 10 gün sürüyor ve çok aşırı oluyorum. Regl olduğumda 5 gün sürdü ve normal kanamadan çok farklı pıhtı pıhtı oldu 5 gün boyunca sonrasında bitti. 31 aralık tekrardan regl günümdü o gün öylesine bir test aldım belki hamileyimdir diye hemen anına çift çizgi oldu devamında yine test alıp yaptım emin olmak için hemen koyu bir şekilde çift çizgi oldu. Şuan hastaneye gidemiyorum randevu tarihimize çok var daha henüz ne kadarlık bilmiyorum ama aklıma sürekli takılıyor. Aralığın başında yaptığım test doğrumudur ve hamile kalmış olabilirmiyim? Sizlerinde fikirlerini almak istedim. Yada böyle bir durum yaşayan oldumu aranızda acaba?