heyymomm 1cansu magnezyum aldım ama düzenli kullanamadım bir türlü hemen tekrar düzene koyayım o zaman teşekkürler 🥰
denizinannesi_ 20 küsürlü haftalarda başlaması erken mi ki ben 27+4’üm ama bende de var ciddi bi şekilde ağrıyo yani öncesinde de vardı 25 küsürlü haftalarda başladı sebebi ne acaba😒 erken doğum vs tetikler mi ki 🙄
Tugceynr Benimde 28 haftada filan başladı şuan 31 sadece yattığımda kalkarken çok ağrı oluyo yada yatakda sağa sola dönerken
zyzy-25_80 ayni agri bende de vardi dayanilmayacak gibiydi yatarken bile agriyordu doktorum basta normal dedi ama tahlil yapinca kum döküyormuşum oyle cikmisti bir idrar tahlil vermenizde fayda var bence agrisi cok olanlar
Begonya Klcygmr demir ilacı kullanıyorsanız kabızlık oluyor. Magnezyum ve calsiyum kabızlığa iyi geldi benim
gok_nur Klcygmr bol su ,kabak ,pırasa anca bunlar iyi geliyor,katı hazır yiyecek yememek gerekiyor demir ilacı yapıyor 3 kez değiştirdim ama hala düzelmedi üstüne basur oldum 2 aydır da devam ediyor malesef :/
Yeliz-61 7 haftalık hamileyim ağrım oluyor belimde agriyor kasıklarım da ağrım var korkuyorum açıkçası
Semaonur23 Arkadaslar acil cevb verin korkuyorum adet olmadım kaç gündür şimdi açık kahverengi lekelenmem geldi cok korkuyorum, 😪
EymenAli21 Semaonur23 bazen üzerine görme deniyor korkma canım normal test yaptinmi hamilelik öncesi oluyo böyle şeyler
Mvi Semaonur23 daha dün gittim her şey yolunda şükür oluyor hamilelikte gün aşırı magnezyum kalsiyum alacağım benim birden karnıma kramplar giriyor ağrıyor büyüdüğü için yani elbette zor ama.
Azziza HappyMom ya aynen 15 haftalik olduk ilk hamileliyi. Evlilijden 3 yil sonra … vajinama sanki neyse koyu sanci girmiw gibi kasik bolgelerim Falan vajina akntim biraz artmaya bawladi rengide biraz sari yewil arasi ama kokusuz … boyle olan varmi korkulumu? Ara sra bu renk oldu .. cok degil