haticelevent55 epidural 7 cm. Açıklık varken aldım ben ama.5 cm.den sonra da alan var sanırım. Öyle güzel oluyotsun ki uyudum.ben düşün ama.o esnada kızım gelmeye devam etti ama ben hissetmedimm hiç doğumhaneye gittiğimde uyusuktu ayaklarım.ama hareket edebiliyor hafiften ağrı hissetmeye başladım.ama.cok.hafif tek.doz aldım ben vermediler çünkü acilmam hemen oldu benim. Doğum anı başlayınca doktorum bana şimdi sana biraz ağrı vericem ama.zaten ikinacahin için ağrıyı anlamayacaksin dediler tamam dedim. Verdiler hoppp ağrı geldi ikon dediler ikindim sonra ağrı diyor normal.nefes al sonra ağrı geliyor dedi doktorum makineden anlaşılıyormus sonra anladım.tabi sonra.yine ikindim derken üçüncü de balık.gibi hoopppp kaydı geldi kızım doktorum.zor tuttu nasıl fırlattım yaaa harikasin dediler içerde alkış sesleri falan nasıl yaa doğdu mu dedim o derece anlamadım.ben ağrı verildiği halde . Yine dogurursam.kesinlikle yine auni epidurual alırım.sana tavsiyem doktoruna epidural alicam.ama ıkınma.aninda ağrım olsun kontrollü okunmak istiyorum de. Uyuşuk halde ıkınma zor olabilir bence inşallah bir avazda gelir bebisin canım Allah yar ve yardımcınız olsun 🤲