Merhaba hanımlar 40+1 de çok şükür kızımı saglicakla kucağıma alabildim. Minik kızım şuan da yanımda uyuyor mışıl mışıl. Rabbim bekleyen iateyen herkese nasip etsin inşallah 🤲 Gelelim doğum hikayeme Çarşamba günü yani 13 Ocak doktorumla randevum vardi. Doktorum suyun hala çok. Azalmada olmamış çatı muayenesi yapalım dedi. Doktorum.cati muayenesinde nişami sıyırarak aldı tabi acılı oldu biraz öncesinde korktum tabi hatta kızdım doktoruma niye böyle yaptı diye falan icimden 🤭🤪 doktorum suni sancı vermek istemiyorum gayet catin müsait dedi. Bu akşam ya da yarın başlar doğumun dedi ben şok tabi 🙄🤭 Dediği gibi de oldu carsbayi perşembeye bağlayan gece saat 1 gibi adet sancısı gibi ama.cok hafif bir ağrı başladı belimde ve kasıklarımda aniden geçti sonra ishal.olmusum ama.su gibi ev ye gidiyorum sürekli falan uyudum.uyandim.her uyanisimda ağrı gelip.gidiyor vs saat 4.30 gibi uyandım.wc zor yetiştim o sondu zaten ve ağrılar siklasmaya 5 dk da bir olmaya başlayınca anladım.ama.sanki adet sancısı gibiydi yani sonra eşimi uyandırdım ve hastaya gittik hatta eşyaları bile almadık bizi geri gönderirler diye çünkü hafifti belki değildir ben yanilmisimdir diye hastane de yakın olunca evimizi neyse ebeler kontrol.ettiler ve 6 cm açılmış doğum coktan başlamış dediler ben şok 🤭😉😂 6 cm mi ne zaman acıkmış hissetmedim ki dedim ebelerde bazılarında böyle.oluyor dedi gülerek 🤭 sonra odaya aldılar eşim hemen eşyalarımı alıp geldi o gidip gelene kadar 7 cm olmuştu sonra yavaş yavaş arttı sancılarım ama sonlarda artık şiddetli vurmaya başlayınca ben acısız oldu acısız devam etsin dedim ve epidural istedim. Yan odamda aurakli bagiran bir gebe vardı beni en çok o etkiledi birazda açıkçası . Ebeler ama onun geç açılıyor senin ki hizli korkma desenlerde olsun ben alicam epidural dedim.🤭O epidural nasıl.guzel bir şey anlatamam bir anda kesildi ohhh ben oldum pamuk. Hemen uyumuşum 2 saat sonra ebeler geldi çatı muayenesi aaa bebiş gelmiş hadi gidiyoruz dediler.🤭. Doktorum ordaydi onu görünce çok mutlu oldum saatler 10.03 de doğumhaneye girdim. 3 üncü ikinmamda kızım kayiverdi hızlıca ebelerde şaşırdı maasallah suphanallah ne güzel.ikindin harikasın dediler alkışladılar beni 🤭😂👏 öyle bir firlatmisim ki doktorum zor tuttu minnakimi 😂😂 kesi atilmadi hızlıca çıkınca kızım 3 dikis içten atıldı onu da doktorum estetik yaptım bu hıza bu dikis harika bile dedi. Bu kadar hızlı ve bu kadar kolay gececgini hiç ummazdim.Rabbime şükürler olsun öyle güzel geçti ki doktorum ebeler hemşirelerin.harikalardi sürekli ilgilendiler çok memnun kaldım.hepsine Allah razı olun demekten alamıyordum kendimi her gelişlerinde doktorumda öyle. Ben sana dedim.cok.kolay hızlı bir doğum yapacaksın rahmin catin çok müsait demiştim.dedi hakikaten öyleymiş oysa ben ilk cinsellik zamanlarımda acı hissederdim dar benim derdim ama.degilmis kaslarla alakası varmış sanırım. Neyse hanımlar öyle güzel gecti ki Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip.etsin hep.dua ettim Allah’ım bir avazda olsun ne olur diye dualarımı kabul etti yüce Rabbim çok şükür. 10.03 te girdigim doğumhaneden 10.16 da çıktım. Dua en güzel yol her gebe için dua ettim Allah’ım.bekleyen tüm gebelere benim.gibi kolay doğumlar ver dedim hep herkese eşe dosta aileme dualar ettim. Benimde hikayem böyle.oldu kizlar şimdi de.cok.sukir çok.iyiyim lapa lapa kar yağıyor şuan ve ben kızımla beraberim.cok şükür 🤲🌺💐🌹