Canssu61 27+3 haftalık hamileyim ve bebeğim gün içinde 10 hareketi zor atıyo oda ben karnıma dokunursam dokunmazsam hiç kendisi oynamıyo içim çok huzursuz oldu Bi sorun yoktur inşallah yaşayan var mı
Janjanes Canssu61 27+2 haftalığım bende sabahtan beri içim içimi yiyordu bende de durum aynı cnm demek ki normal karnımadokunursam oynuyor yoksa çok nadir korkmayalım normal demek ki
Serpil3413 Canssu61 ben 27 ve 30 haftalarda o şekilde oldu duzensiz oluyor merak etmeyin 31+5 oldum gece uykumda bile hareketlerini rahat şekilde hissediyrm korkmayn aksine hiç oynamazsa korkun
Canssu61 Janjanes acaba minyonmusunuz sizde bebek birden kilo aldıysa yeri daraldiysa eğer ben yinede doktor kontrolüne gideceğim içim rahat etsin diye
Janjanes Canssu61 evet minyonum 🤣 yani yeri de daralmış olabilir doktora giderseniz bana da Bilgi verir misiniz
Canssu61 Janjanes bugün gittim doktora bebeğin kafası yukarıda bacakları aşağıda bagdaş kurmuş şekilde durduğu için tekme vesaire atamiyo minik minik dokunabiliyo sadece yerinin darligindan dolayı bazı dokunuslarini biz hissetmeyedebiliriz belli Bi süre sonra düzene girer muhakkak eğer dönerse