Bucikizim Merhaba güzel anneler , Hamilelik öncesi 6 yıl kadar düzenli selectra 50 mg kullandım kaygı korku panik atak takıntı gibi duygu durumları sebebiyle ama şuan 4 aylık hamileyim 4 aydır kullanmıyorum hayattan zevk almıyorum kaygı endişe hala var geceleri çok kabus görüyorum sürekli ölüm ve sevdiklerimi kaybetme korkusu aklıma geliyor özellikle geceleri bazen yersiz sinirli olabiliyorum doğumu dört gözle sırf bu ilaca ulaşmak için bekliyorum çünkü ilaçsız çok iyi değilim bu durumu yaşayanlar var mı yorum bekliyorum
Kuzey61 Bucikizim bende yaklaşık 5 yıldır kullanıyordum hamileliği öğrenince bıraktım. 6. Ayın içindeyim ve artık dayanamadım geçen ay psikiyatriye gittim anlattım ama hasta intiharı düşünmediği sürece asla önermiyoruz kâr zarar ilişkisi yapıyoruz dedi😞 aynı senin yaşadıklarını yaşıyorum canım bende birde 7 buçuk yaşında oğlum var geceleri bazen derin sularda boğulur gibi uyanıyorum gece uykum neredeyse hiç kalmadı. Doğumu bekliyorum ve Doğumdan sonra da ne yaparım ne kadar emzirebilirm bilmiyorum emzirmekte istiyorum vicdan yapıyorum Allah yardımcımız olsun çok zor sanki kimse bizi anlamıyor gibi geliyor bazen 😢😢
idiloska Bucikizim 8 sene kullandım, doz azaltarak bırakma aşamasındaydım hamileliği öğrenince kestim, ilk bikaç hafta kaygı ve duygu durum bozukluğu oldu sonra terapiye başladım, bir aydır terapi alıyorum.
Momayse Bucikizim bende suan aynı durumdayım her kötu olayda kendime pay cikartiyorum ölucem diye o kadar zor günler geciriyorum ki hic birseyden zevk almiyorum saglıkla bebegimin dogmasini bekliyorum..hamilelikte 8.aya girdim benim ataklar 5 aydan sonra basladi ama
Bucikizim Kuzey61 öncelikle Allah yardımcımız olsun canım inşallah olabildiğince güzel geçiririz ben namaz kılıp bol dua okuyorum sen de oku kıl ayrıca ben emzirme dönemi kullandım 50 mg selectra için sıkıntı yok dedi doktor
Kuzey61 Bucikizim evet canım kılıyorum duamı okuyorum. Emzirme dönende sıkıntılı diyorlar önermiyormuş doktorlar ben ilk oğlumda yaşamadım sonrasında yaşadım bu tarz sıkıntılar kardeşimi kaybettim aniden 23 yaşında ondan sonra daha kötü oldum ama dediğin gibi kullanabiliyorsam kullanıcam mutlaka emzirme döneminde. Sağlıkla kavuşalım inşallah bebeklerimİze 🙏
Bucikizim Kuzey61 Allah rahmet eylesin 😔ben kullandım birşey olmadı hatta hamilelik döneminde kullanda olmuş okumuştum ama bu selektra çok hafif bir ilaç 50 mg dediğim gibi yalandan mutluluk veriyor işte ama cidden hem pandemi hem hamilelik hormonları hem iş hayatı zor inşallah sağlıkla geçer süreç 🤲
Bucikizim idiloska terapi fayda ediyor mu ? ne durumdasınız ya da ne konuşuyorlar kaygıdan kurtulabiliyorsun bir kaç yardımcı cümle paylaşırsanız çok memnun olurum
idiloska Bucikizim bana çok iyi geliyor, her hafta Online görüşme yapıyoruz, şimdi 2 haftada 1’e düşürdük, kaygılar, düşünceler, endişeler beni rahatsız eden her şeyi paylaşıyorum.
Gizemnaz_ Kızlar allah yardımcınız olsun yaa bol bol dua edin kuran biliyorsanız okuyun rahatlarsiniz eminim aslinda zor bir durum yasadiginiz bende bazen 2 3 gun ust ustte sabah kalktigimda korkuyla kalkmis oluyorum ve o gün hemen kuran acip okuyorum oyle sakinlesiyorum lutfen sizlerde okuyun
Bucikizim Gizemnaz_ evet ben bazen kuran dinleyerek uyuyorum çünkü inanılmaz kabuslar uykular fena şekilde bozuluyor hep dua ediyorum ama şuan daha iyi gibiyim ama namaz dua ile bu süreç hayırlısıyla biticek inşallah
Bucikizim Momayse Allah yardımcın olsun senin de bizim de inşallah emzirme döneminde geçen hamilelikte ilaç kullandım ben çok iyi hissettim selektra içtim 50 mg