Ilaydaylmn Merhaba klomen kullanıp faydasını göremedim yarın femaraya başlayacağım hangisi daha etkili acaba ha bu arada kilosu fazla olan anne adaylarımız yada annelerimiz fazla kilo da gebeliğe engel mi acaba
balperisi_71 Ilaydaylmn bende klomenin faydasını göremedim aksine rahim duvarini incelttigi için hamile kalmak zorlasiyormus prof öyle söylemişti
aleyna96 Ilaydaylmn bana da gebe kalmadan önce doktorum femerayı önermişti tahlilleri yaptıktan sonra kullanma şartı ile ama tam başlayacağım ay gebe kaldım inşallah size de gerek kalmadan gebe kalırsınız 🙏🏻
esraaa18 Ilaydaylmn canım ben klomen kullandım 5 gün sonra çatlatma iğnesi vurulmadan tek seferde hamile kaldım hemde ikiz Allah isteyen herkese nasip etsin diğer ilacı hiç bilmiyorum
Cupkek Ilaydaylmn klomen kullandım olmadı famera ile ilk ayda rabbimin sayesinde ilacin vesilesi ile elhamdulillah oldu famera bence daha etkili
balperisi_71 Ilaydaylmn canım gerçekten öyle arastrdgma göre femara ile yumurta büyütenlerin hızlı klomene göre daha yüksek
Ilaydaylmn esraaa18 inşallah canım ya bi şey sorucam hamile kalmadan önce kilonuz kaçtı acaba doktor kilonun fazla olmasının da gebeliğe engel bi durum olduğunu söyledi
mucizemibeklerken17 Femara, doktorum 15 senedir klomen kullandırmıyorum dedi. Klomen kist yapıyormuş.
kindersurprise Smyyeakyldzz00 doktor kontrolünde mi ilerlediniz ne zaman başladınız hangi gün ve kaç gün kullandınız