oglum0603 Arkadaşlar sorum şu, devlet hastanesinde doktor önceden günmü veriyor 2li test için yoksa 12. Haftada gider gitmez yapıyorlar mi? Şuan 11 haftalık hamileyim hafta ya 12 haftalik olucam randevum var gider gitmez 2 li tarama yaparmi ?
Ates21 oglum0603 evet canım yapıyorlar ben gittim 11 haftalıktim doktor yaptı kan verdim sende gidince yapar
ktlu_shyla oglum0603 den haftalarını iyi takip edip randevularını ona göre al yapıyolar merak etme bende devlette yaptırdm üçlüde yaptırdm iki üç gün önce soruyo zaten baktın sormuyo sen söle 😅
Brckrcn Bende gittim 11 haftada kontrole zaten bi kan veriyorsun 2 hafta sonra çıkıyor sonucu gittiğinde ister dr
Cepni Normal doktor muayenesinde bakmıyo her doktor ikili test yapmadığı için çağrı merkezinden ikili test için randevu almanız gerekiyor ayrıca
Cepni Canım ben Zeynep kamilde yaptırdım cağrı merkezini ararsan söylerler yapılıp yapılmayacağını farklı illerde nasıl bilemem ama sorman senin faydan olacaktır
Cepni oglum0603 normal muayenede mi yağıyomuş ne güzel yaa ben 2 hafta uğraşmıştım ikili teste randevu bulmak için sanşlısınız 💗