kelebek15 yasemin333 hiç öyle bir ihtiyaç hissetmedim.zaten incelediyseniz üstten fermuarla acılan bebeği görebileceğiniz ince delikli bi kumaş yapmışlar.ordan bakıyorduk küçükken.buyuyunce zaten kafa hep yukarda gerek yok😊
annepanda Taze-Anne28 travel sistem guzel gozukuyor fakat kabin tipi ileriye dönuk daha kullanisli ve pratik. Yegenimin travel sistem var ben ilk 6 ay bebek yatar pozisyonda iken onu kullanicam. Direk kendim alsam kabin tipi kesinlikle..
Derin2021 Taze-Anne28 ne alırsanız alın ama ağır olmamasına dikkat edin eşiniz her zaman yanınızda olmayacak açılıp kapanması pratik olsun bende travel sistem aldım ama ağır bi araba daha kullanamadım ama eşim yokken açması kapatması biraz sıkıntı olacak gibi
derinsart Taze-Anne28 biz canlı olarak kraft ego travel sistemi gördük cok begendik🤷🏼♀️şubatta alcaz kısmetse
Buketkucuk Taze-Anne28 travel asla önermem yengem aldığında pişman olmuştu çok ağır kullanışsız bir araba ama ben kabin boy alacağım en güzeli en kullanışlısı o
yavrugeyikinannesi Bdp Bende bu arabadan almak istiyorum da çok kararsız kaldım 🙈 Kullanışlı rahat mı acaba bazıları travel sistem arabaların çok ağır ve kapatmasının zor olduğunu söylüyor😄
Bdp yavrugeyikinannesi genel olarak hepsi öyle ama fiyatına göre kullanışlı şık ve kaliteli gerçekten diğerleri çok pahalı
Ozlemyeni Taze-Anne28 travel aldim kraft. Bastona bebegin ilk zamanlar binemeyecegini dusunuyorum.daha sonra uygun fiyatli bi baston alirim diyorum
Bdp Nurbalam daha bebiş doğmadı ama test sürüşünü yaptık baya bi taşa falan geldiğinde zıplamasın diye amortisör sistemi koymuşlar