Gulsen4224 ikiiPrensensAnnesi ayy aman dikkat et cimcime 😂kıskanacak desene benimde en korktugum şey 1,5 yaşında oğlum bebek sevsem kıskanıyor npcm bilmiyorum 🙈🥰
ikiiPrensensAnnesi Gulsen4224 ayyy hç sorma bnmki 4 yaşında olacak ama hç bırakmaz bi cocupa yan bakim bi cocuk gördümü bi ay küçük bebk taklidini bırakmaz emeklemeler ağlama taklitleri konuşma şekilleri oooo 😅😅
Gulsen4224 Gulcinserdar49 hadi hayırlısı olsun cnm inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin prensesini rabbim 💕🤲🏻🌸
Ayseguldemir Gulsen4224 dedim belki bu sefer bi ihtimal kız dersin 😁 ben anlamam ama bana bile erkek gibi görünüyor yanıltıcılığı yok gibi görüntülerin pek. Neyse sağlık olsun 🥰
Gulsen4224 Ayseguldemir cnm rabbim gönlüne göre versin inşallah tahmin benimkisi tutmayanlar da var 😍😇
Gulsen4224 ikiiPrensensAnnesi ayy yandın vallaha sen ne yandın cimcime kıskanıyor seni Bebek’te gelirse iyice kıskanmalar başlar allahım kolaylık versin bize bebeler zorlamasın bizi ya zor gerçekten 🤲🏻🥰😂
ikiiPrensensAnnesi Gulsen4224 amiiiin cnm bnm ilk ikisi arasında 1 yıl var zatn ozamanda zorlanmıştm gene aynı şeyi yaşıcam 🤷🥰
Gulsen4224 ikiiPrensensAnnesi o zmn da çok yokmuş daha zor olmuştur sana rabbim kolaylık versin cnm inşallah 🤲🏻🥰
Ozlemtpl Gulsen4224 çok teşekkür ederim canım hakkımda hayırlısı olsun tabiki öncelikle sağlıcakla gelsin kuzum ama üç kizimin yanına bir tanede oğlum olmasını isterim tabi ❤️🥰
Gulsen4224 Ozlemtpl inşallah cnm rabbim gönlüne göre versin bir tanede erkek bebek nasip etsin hayırlısı ile💙🤲🏻
Ozlemtpl Gulsen4224 aminnnn canım inşallah 🤲 çok teşekkür ederim ❤️ Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah 🤲🥰
Ozlemtpl Gulsen4224 iki farklı yorum aldım bende bakalım hakkımda hangisi hayirlisi olucak merakla bekliyorum❤️🥰