shinemom Kızlar bugün kontrole gittik doktorum bebegin yukarıya dogru değilde aşağıya dogru durdugunu ve eşininde aşağıda oldugunu söyledi. Kanamam yok ama progestan verdi. Araştırdım düzelebiliyomus ama yasayanlar var mı fikir almak isterm
EmineGneDemir shinemom düzeliyor canım ilişki yasak. Düzenli progestanı kullan zamanla yukarı çıkıyor
Edaaaaa shinemom ewt ysaklaniyor dewltteki bna bsey dmedi ama ozeldeki ysakladi bnmkide assada zmnla ckiyorms ins ckar
Bebegimbenim shinemom Benimde öyle canım doktorum ilişki, seyahat, ağır iş vs yasakladı. Bol bol dinlen progestan iç ama ben içemiyorum progestanı sersemleştiriyor beni.
deletedmom80 shinemom bana. Da aşagıda dedi rahme takım dedi başka hastaneye gittim herşey normalmiş hiçbirşey yokmuş bebeğim de durması gerektiği yerde imiş bir başka doktora daha görünse idin keşke
Semakacan shinemom evet canım ilişki kesinlikle yasak kanama olabilir dikkate al yani benimde öyle aylardır hatta hamileliğimden beri ilişki yasak alıştık yani 😁 26 haftalık oldum yukarıya çıkmış kendini de çok yorma
shinemom Semakacan benm zaten bi bel ağrım oldu şiddetli temizlk yaptıktan sonra ondan sonra böyle oldu artık yatmayı düşünüyorum😐
Yunusm123 shinemom aynen benimki de normal günlük ev temizliğinden sonra aşırı bel ağrısı oldu ağır ve yorucu iş yapmama rağmen sonra doktora gittik aşağıya inmiş birazcık🙁 şimdi hep yatıyorum sadece yemek lavabo için kalıyorum
Semakacan shinemom oo canım hiç korkma çok erken daha dikkat edersen çıkar yukarıya ilerleyen haftalarda olsaydın daha sıkıntı benim yeni cıktı daha 12 haftada aşağıda dendi 26 haftalığım şimdi 😊 bende ilk duyduğumda netten araştırdım çok korktum stres yaptım ama hiç gerek yokmuş benim kanamalıydı bide senin oda yok şükür 😊
shinemom Bebegimbenim banada ağrın olursa iç dedi benide sersem yapıyo sağ tarafımda arada bi kramp oluyor sendede oluyomu
Ayselcnt shinemom Canım benim hiç stres yapma.. Dinlen sadece.. Allah beterinden korusun.. Rabbim hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
shinemom Burcu-d ya durusu bi tuhaf o yüzden korktum bende normalde karında yukarıya dogru duruyo ya benmkı tam tersi aşağıya bakıyor oda olmusmuydu
shinemom Burcu-d ya normalde bebekler yukarı dogru U şeklinde duruyolar ya bizimki Tam tersi duruyodu işte