Busevedat0120 38+5 haftalık gebeyim kontrole gittim nst de sancı çıktı ama hissetmiyorum açılma VS. Bi durum da yok bu durumu yaşayan var mı??
askvehuzurum Busevedat0120 bende de yaklaşık 32 haftamdan beri çekiyorlar hep çıkıyor ben minik minik hisediyorum ama 2 3 gündür böyle çok iyiym fırtna öncesi sessizlik galiba.. 38 haftamdayım bugğnde sancım çıktı ama doktorum yeterli değil dedi. 🙄🙄
Duygu4444 Busevedat0120 aynısı bana oldu gündüz kontrolde sancılarım çıkmıştı ben hissetmiyordum gecesinde sancılarım başladı doğum oldu
sevimlieyuboglu61 Busevedat0120 benimde 35. Haftada düzenli sancım çıktı bende hissetmiyordum, şu an 36 bitmek üzere haftaiçi kontrol yine çıkacak mı merak ediyorum
Busevedat0120 zyzy-25_80 zaten sancı oldugu belli oluyor normalde düz çıkıyor sancı yokken sancı varken dalgalı dalgalı çıkıyor benimki bu gün kagıdını başından sonuna kadar dalgalı dalgalıydı
Busevedat0120 sevimlieyuboglu61 35 de bende de var dı 37 de gittiğimde çıkmamıştı 38+5 de gittim bu gün tekrar sancıları oldugunu ve hissetmiyor musun diye sordu doktorum hissetmiyordum