Isilhanim87 Beylikdüzü Reyap hastanesine gidenler kime gidiyorsunuz? Ben yeni doktor keşfettim.orada umarım kalıcı olur. Uzun zamandır bir tip merkezine gidiyordum ancak oradan vazgeçtik. Reyapta kimler iyi doktor ?
Isilhanim87 Yasemin301 sizde reyap a mi gidiyorsunuz. Yok ben mesut beye gittim fena gelmedi bana ilgilenmesi falan
Arslaninannesi Petek Balkanlı vardı ayrıldı nereide hanım var bide bercem di galba onlarda iyi canım ama biraz tuzlu bir hastane 😂
Happyturuncu reyhan0508 bende tavsiye ile bercem hanımdan randevu aldım hiç gitmedim daha önümüzdeki hafta kontrolüm
Isilhanim87 Cigdem175 mesut beye gittim. Memnun kaldım baya uzun inceledi dinledi beni. Böyle devam ederse onda devam ederim. Siz nereye gidiyorsunuz
Nesligdc Isilhanim87 kadın doğumcu çok var genelde erkek doktorlar. Biz kadın tercih ettiğimiz için Nereida ya gittik çevremde de çok duydum zorlu hamilelik geçirenlere filan da çok yardımı dokunmuş. Başından beri ona gidiyorum 25. haftadayız hiç bir kötü yanını görmedim
elifkd Gönül Hanım’a gidiyorum ilk günden beri. 23. Haftadayız. Çok memnunum çok şükür. İlgili bir doktor. Hali tavrı güven veriyor. Telefon ile rahat iletişim kurabiliyoruz. Hemen cevap veriyor sağolsun.
Isilhanim87 elifkd hmm bende mesut beye gidiyorum 1 kez gittim memnunum devam ederim herhalde. Orada anestezi ekibinde arkadaşım var . Ekip iyi dedi bana
Isilhanim87 Happyturuncu bende mesut beye başladım. 26.haftada. anestezide arkadaşım var ekip iyi dediler bana inşallah hem temiz bir yermiş
reyhan0508 Isilhanim87 Mesut bey ayrılmıs olabilir mi hastanenin sitesinde artık yok doktorlar içinde farklı kadın doktor gelmiş