Egeasigi Dua35 amin canım rabbşm hepimizin bebeklerinin sağ Salim doğmasını nasip etsin hayırlı evlatlar olsunlar .merak ettim hem devlete hem özele neden gidiyorsunuz?
Dua35 Egeasigi amin canımm 🙏🏻Yaşadığım şehirdeki özel hastanede küvez vs yok doktorum da devlet hastanesindede takibin olsun dedi o yüzden Canım
Egeasigi MerveBostann rabbim kucağına almayı nasip etsin sağ Salim canım .tek temennim o buradaki bütün kadınlara duam o yönde .
Ates2020 Egeasigi 31 oldum canım en son 24 haftalıkken gitmiştim. Bundan sonra sıklaşır zaten detaylı ultrasona girdim herşey yolunda dedi bi Ay sonra çağırdı bende bir sorun olmazsa diğer ay gelirim dedim tmm dedi ☺️
Nilasyamom Egeasigi 3 haftada bir gidiyorum o da klinik bir muayene bir kontrol olarak çalıştığı için 😄 param yanmasın dimi ama
Egeasigi Yenigebe9 gerçekten mi ?ben bilmediğim için ayda 1 bile çok geldi sanki her hafta gitmem gerekiyormuş hissine kapıldım .
Ophelia3437 Egeasigi dediğiniz gibi anne karnında bebeğin kalbinin durması vs gibi durumlardan dolayı ilk üç ay 15 günde bir sonrasında ayda bir olmuştu kontrollerim.ne kadar sık giderseniz gidin içinizde acaba beneğime birsey oldu mu hissi hep olacak 😀
Egeasigi Ophelia3437 birisi şunu yazmıştı ‘bebeğimi 3 hafta ölü taşımışım ‘diye .çok korktum .nasıl farkedilmez hiç mi kanaması olmaz
Dilara1503 Egeasigi 26 haftaya kadar ayda 1 gittim sonra 32 ye kadar 3 haftada 1 gittim 32 den 36 ya kadar 2 haftada 1 kere. 36 dan sonra her hafta kontrol dedi doktor