Svde Rabiaaaa erkeğin kalbime giden yol midesinden geçer😅 o yüzden güzel bi ziyafet hazırlayıp romantik bi yemek güzel olur diye düşünüyorum. Evi mumlarla falan süsleyebilirsiniz
gizemmm Bence de mumlar balonlar falan. En güzel sürpriz evde yapılan sürprizler bence Dikkat edin balon şişirecekseniz hepsini siz şişirmeyin ya da dinlenerek yapın çok yoruyor🙂
Rabiaaaa gizemmm balonlu bir süpriz geçen yıl yapmıştım ama yinede aklımda bulunsun teşekkür ederim 😊
Btl_ozn Notlarla hediye bulmasını sağlayabilirsin yada anilarinizdan video hazırlayıp video sonunda kendinizi cekerek onu hediyeye yonlendirebilirsiniz he tabi video sonuna sizin şarkınızı koyun ve calmaya baslasin sonrada romantik bir dans edersiniz
Rabiaaaa Btl_ozn notlarla hediye bulmayı da yapmıştım. Ne çok süpriz yapmışım geriye bir şey kalmamış 😂 ama videolu bir şey denememiştim güzel bir fikir teşekkür ederim 😊
CeylinEsila Rabiaaaa Sevdiği insanların videolu doğum kutlamasını slayt haline getirip kendi fotoğraflsrınızdan oluşan videonun sonuna ekleyin hem hatıra kalacaktır hem de çok mutlu olacaktır☺
Rabiaaaa ebrucan her seferinde çıtayı yükseltmişim şimdide bulamıyorum 😂 doğru söylüyosunuzda ben yapmasam o da yapmaz gibi geliyor 😂😂