morusevenanne Fasulyemom düşünüyordum vazgectim teşekkür ederim zaten başka da park yatak begenememiştim
banudemiryr morusevenanne Bende aldım gayet kaliteli okadar e bebek vs . Mağaza gezmiş birisi olarak Yoykonum bu yatağımı tavsiye ederim . Hem park yatak hem anne yanı olarak istiyorsanız . Benim aldığım yataksız sadece park beşik yatağını ayriyetten işbir yataktan özel bebek yatağı alacağım . Eşim 10 dk da kurdu odamızda duruyor şuan kumaşı Falan kaliteli tavsiye ederim .
Asx bsmsk1990 yoyko park yatağı ben de aldım ahşap mi park mi kararsız kaldım. Park yataklar içinde işlevsel ürün. Ancak içine yatak almak gerek yatak matı diye geçen kısmın üzerinde yatılmaz sert
Gulizz Ben Ege Baby marka 3 in 1 beşik aldım. Anne yanı +karyola + oyun alanı olabiliyor 25 kilo taşıma kapasitesi var. Tek seferde böyle uzun süre ve kullanışlı bir şey almak çok avantajlı, tavsiye ederim.
Asx Gulizz instagram üzerinden gördüm siz başka şehirden mi sipariş verdiniz bir sıkıntı yaşadınız mi alışverişte ve ürün kalitesi nasıl
Melike054 MervErdo sipariş ettim henüz gelmedi hepsi burada dan aldım bebeğim nasipse şubat sonu doğacak ama youtube de alan kişilerin videoları var oradan izleyerek tercih ettim inşallah memnun kalirim
Fasulyemom MervErdo daha önce yeğenlerimde ahşap beşik kullanmıştı Ablam. Yerim yok ve ilerde kaldırırım düşüncesiyle sipariş ettim ama mobilya beşikler gibi güvenilir gelmedi. Anne yanı kullanırım diye çok istiyordum ancak üründe belirtilen 4 kademe yok. 3 kademesi var ve bu kademe indirilebilir bölümünde (bariyer gibi olan kısım) mevcut yatakta değil. Yatağı üste koyarsam bebeği ilerleyen zamanlarda orda tutamam atlar çıkar. Oyun alanına yatırsam çok aşağıda kalıyor çok fazla eğilmem gerekecek ya da çok kalın yatak almam gerekecek orta kademe yok maalesef.
Kbrgnca Ozlem23 memnun musunuz ben de bu modeli almayı düşünüyorum ama anne yanı olabilen prego miami arasında kararsız kaldım
Ozlem23 Kbrgnca ben henüz kullanmadim ama bı arkadaşımda bundan aldı o hala kullaniyo bir yaşına girdi oğlu
Teacher- HappyMom sepet beşik daha mantıklı gibi tekerlekli istediğin yere rahatlıkla taşıyabiliyorsun daha sonrasında normal beşik kullanırız gibi
Mrs-guny1 HappyMom İKEA SNIGLAR düşünüyorum 3 kademeleri olduğu için 2 -3 yaşına kadar kullanıma uygun. Sonra oda yapmayı düşünüyorum.
banudemiryr MervErdo Ben yoyko park yatak anne yanı aldım . Çok kaliteli trendyolda 1.600 TL . Hepsi buradadan 1.199 a aldım . Kurulumu kolay kumaşının materyallerinin kalitesi çok iyi . Bence şansınız varsa mağazada görün .
morusevenanne banudemiryr pozitife döndü kararım valla benim en sevdiğim tarafı yan kumaşları kalitesi oldu diğer park yataklar gibi naylonumsu değil.
banudemiryr MervErdo onu okudum zaten o yüzden yazdım .kurulumu falan çok kolay bak hatta şurada videosu var izle istersen
mummy_mom Fizyoterapist Fizyoterapist chicco anne yanini tavsiye ederim.ben de henuz kullanmadim ama 4 hug bebek belli bir kiloya gelene kadar kullaniliyormus.6 kiloydu sanirim.chiccoda yardimci personel 4 hug onermedi.anne yanini cok övdü.ben de onu dusunuyorum.