Azad41 Sedamurat ay gerçekten mi acaba o yüzden mi kesilmedi. Doktor leblebi ye diyince ben 1 kase yedim..
Sedamurat Azad41 evet kesinlikle yeme diyorum yine kendin bilirsin ama leblebi acaip derecede ishal yapar
Azad41 Thysn23 Thysn23 siyah kola ve kuru demlenmemiş çay doğru anladım dimi ikisini yoğurdun içine kayıp yiyecm. Yarın ınlsh bunu uygulayacam
seleno Azad41 Demir ilacı kullanmıyor musunuz? Mesela o ishal yapmıyor inşallah tez vakitte iyileşirsiniz, bebeğinize bir zararı olmaz canım ama kilo kaybı yaşayabilirsiniz dikkat edin kendinize
Mumsyyy Ishal benim korkulu ruyam sizi cok iyi anliyorum, ben bir corba kasigi limon iciyorum aninda kesiyor
Azad41 Mumsyyy limon devamlı tüketiyorum ama bu aralar sıkça denicem. Bebeğe zararı var mı diye korkuyorum benim de korkulu rüyam oldu piskolojim bozuldu artık.
Mumsyyy Azad41 ay valla sizin bu postu okudum ishal oldum yaaa, okadar psikolojimi bozuyor dusunun ☹ hemen ictim bir kasik limon suyu, ben tuketiyorum arada hicbir sey olmadi, 35 haftaligim
Bsr2222 Bende daha yeni öğrendim gebeliğimi 5+2 olduk ama bendede ishal var sürekli değil ama bende tedirginim açıkçası😒 baya araştırdım aslnda kabız olmaktan daha iyidir diyorlar tabi aşırı olmayanı içinmiş
mucizemm_ Azad41 1 çay kaşığı kuru kahveye limon sıkıp hap gibi yuttuğumda ishali kesiyor çok geçmiş olsun 🙏
Dilek-Can Azad41 hamileliğimin başından beri ishalim 7 aylık gebeyim hiç geçmedi normalde kabız biriyimdir doktor abur cubur yiyorsan oda yapar demisti eğer tuketiyorsaniz birakın ben hamile kalmadan önceki kadar tüketmiyorum
Azad41 Sahika8989 bu akşam onu denicem cnm ama merak etiğim bisey var bebeğe zararı olmaz dimi bu karışımın
Sahika8989 Azad41 kiz bildigin cay hic bisey olmaz cay kasigiyla koy turk fincanin icine bir kasikta yogurt koy kuzum ye gitsin hic bisey olmaz en azindan bi kac defadan yoksa ishal daha felaket vallahi benimde karnim agriyor cikolata heo ishal ediyo beni irb hastaligim var