Gulgzm Merhaba, keloid sorunu yaşayan oldu mu gebelik sonrası özellikle? Ve normal doğum mu yoksa sezeryan doğum sonrası mı oluştu?
Melek44 Gulgzm nerdn aklnza geldi böle bişi herksde olmuyo doktorm bu hastnede bitek sende oldu dedi nrmlde cok nadir olan bişi
Melek44 Gulgzm yani günlk hayatımı etkiliyo diyemem sadece görntü olarak cok ktü duruyo bakmak istemyorm bile kasıntı yok üstüne camasrım gelince batma hissi oluyo ister istmz rahat olmadıgm zamnlar oluyo
Gulgzm Melek44 Evet herkeste olmuyor. benim farklı yerlerimde keloid var. Şuan 8 haftalık hamileyim sorun oluyor mu yaşayan var mı diye merak ettim. Normal doğum - sezeryan doğum arasında hangisinde daha sıkıntılı sonuçlar doğurduğu konusunda fikir edinmek istedim.
Melek44 Gulgzm nrml dıgumda olacagnı sanmyorm benm kulak arkamda da vardı ama sezryna etkisi olacagnı hc düsünmemiştm oluyorms dmkki
bnglege Melek44 benim de kulak deliğimde keloid oluştu. Sezaryen dikiş yerinde de olacak mı yani 😔keloid için herhangi bir tedavi yaptırdınız mı hamilelik sürecinde hiçbir şey yapılmıyor diyebekliyorum bende ama git gide büyüyor
Melek44 bnglege kulak arkam daha cocuklktan oldugu için biçok kez amelyt oldum yeniden olustu en son amlytla gecmeynce iğneyle küçltme tedavisi gördm bikaç yıl baya küçüldü ama gcmedi sabit durmus cocklktn beri var büyümüyo igneden snra. Bildigim kadaryla yeniler hep kendini vücuda baglı