Didoo9 Merhaba, 10 haftalık olduk şükür 🙏 5-6. haftada kahverengi lekelenmem olduğu için doktor progestan başlatmıştı fitil olarak. Dün kontrolümüz vardı doktor artık progestanı bırakmam gerektiğini söyledi. Sizler kaçıncı haftada bıraktınız?
Mrve2424 Didoo9 bnm kanama lekelenmem filan hic olmadi ama onceden dusugum var diye onlem amacli verdi doktorum doguma kadarda kullanalim dedi
ecemmp- Didoo9 canım bende 4. Haftadan berli kullanıyorum 12 haftalık olduk daha da doktor 2 aylık ilaç yazdı önlem amaclı
Didoo9 LETHE benim gibi erken bırakanlarda oluyor demek ki inşallah her şey yolunda olduğu için bıraktırmıştır 🙏
Zeynep_cagdas Didoo9 ben doğumdan 1 hafta önce bıraktım. Probleminize göre değişir kullanma süreniz. Ben baştan beri kullanıyorum, çarşamba doğumum var. Daha yeni bıraktık.
karazlem Bende 9+3 deyim doktorum dün bırakmamı söyledi. Dün aşırı mide ağrısı, mide bulantısı,istifra oldu. Doktorumla konuştum progestanı bırakmamı söyledi.
benaslindayohum Didoo9 ben sadce bir kutu hap olarak kullandim 8. Haftada lekelenme oldu öncesinde hic yerlesme kanamasi falan olmamıştı herhalde yetti ki devam falan demedi en net doktorunuz söyler aslinda 🤗 suan 14 haftaligiz 2 gun once saglikli bebis dedi
Didoo9 benaslindayohum evet haklısın ama işte insanın içinde korku oluyor bırakırsam bir şey olur mu diye inşallah bir şey olmaz ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alabiliriz hepimiz 🙏
karazlem Didoo9 aynen benimde öyle bu zamana kadar hep kullandım bıraktığım icin bi korku oldu ama demek ki doktor gerek görmüyor diye düşünüyorum. İnsallah herkesin bebişi sağlıklı sıhhatli gelsin🙏🏻
benaslindayohum Didoo9 yok kuzum korkma ama dikkatli ol ilk uc ay iliskiye dikkt et mesela adam tutabilirse kendini 14. Haftadan sonra yapin mesela ve supurgeyi baskasina yaptir o da belini zorluyormus. Gun icinde yada akşamları bi yarim saat ayaklarini yukarı kaldirarak durmaya bak kuzum eczanedeki ablalar bana bunlari tavsiye etmisti 😊
LETHE Didoo9 kanama olmadığı sürece ilaca gerek yok demisti bosuna vücuda yüklenmeye gerek yok dedi mantikli degildi 6 haftada lekelenme icin baslamistim