Zeynebbilgin Hanımlar merhaba 17 haftalık olacağım , isimli hastane çıkışını hediye yapacaklar yapmak istiyorlar ama bizim kızın ismi belli değil.. babamız Başta çok ALMİRA istedi sonra ben kararsız kaldım dedim biraz ağır olsun .. ama durdukça daha kararsız oldum suan. Sadece aklımda olan 2-3 isim şunlar .. ÖYKÜ NAZ DEFNE DURU ALYA ESLİNA ALMİRA AYSİMA MASAL HÜMEYRA ASEL İKRA - ASEL HAFSA - ASEL LİNA 🐣🐣🐣 yardımcı olur musunuz ☺️ Sizin de aklınıza gelen güzel isimler varsa çocuklarınız da olan onlar da olabilir 🙈
Buketkucuk Zeynebbilgin biz Arven koyacağız, hem modern hem duyulmamış bir isim öneririm anlamına da süper🙈 Masal, Asel Lina, Almira gayet güzel. Rüya olabilir, Buğlem olabilir, Duru Yade olabilir, Bade olabilir 💁🏻♀️
Buse919221 Defne ve Duru çok güzel. Ben duru istiyodum akrabalarimizda olduğu için koymak istemedim. Defne olucak kızımız🧡
Nurbalam Buketkucuk germekten de az kişide varmış bende ilk kez duydum şimdi baktım da Türkiye’de 737 kişide varmış
Zeynebbilgin Zdk hastane çıkışımızı yapacaklar hediye olarak , şimdiden yapmak istiyorlar bende şimdiden isim arayışına girdim ☺️
aylh4467 Zeynebbilgin almira çok güzel. Onun dışında masal ve eslina da hoş. Bende masal ada ya da Karen ada da gidip geliyorum
ecemeric Zeynebbilgin Bir kızım olacak ismini İnci Lilya koyacağız 🌺 İnci: İstiridyenin içinden çıkan kıymetli ziynet Lilya: Cennet bahçesi, saflık güzellik ve zambak çiçeği Bu anlamları taşıyorlar. Fikir olabilir ☺️
Kiymtaysenur İkra ya da asel hafsa çok güzel isimler hepsi güzel ama bunların anlamları da çok güzel ☺️❤️