[silindi] Kızlar merhaba perşembe günü beta hcg 471 idi bugün 1175 çıktı doktor cuma günü gel dedi yani 6 gün sonra sizce kalp atışı duyup bebeği görebilir miyiiim? Şuan 5+2 cuma günü 6+1 olacak. Tecrübeli anneler yazabilirse sevinirim😍
Elbet-birgun-kavusacagiz [silindi] allahin izniyle bebegi gorursun kalbide duyabilirsin canim genelde 6.haftada duyulmaya baslaniyo 🥰
Tuba11 [silindi] bende tam 6+0 da duydum kalp atışını. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
[silindi] Elbet-birgun-kavusacagiz of inşallah ya bazı yerlerde de 7 hafta diye okudum ama kişiden kişiye değişiyor sanırım 🥰
Elbet-birgun-kavusacagiz [silindi] bebegin ultrason haftasina bagli canim birazda insallah duyarsin darisi bizlere olsun insallah😊
[silindi] Elbet-birgun-kavusacagiz ultrason haftası ne demek adet tarihinden itibaren sayılmıyor muydu?ilk gebeliğim olacak da hiç bişey bilmiyorum 🙈
Elbet-birgun-kavusacagiz [silindi] ultrasonda doktor kese ye gore hafta belirliyo genelde adet tarihin oluyo ama gec dollendiyse baska hafta cikiyo orda canm 😊
icimdekikelebek [silindi] geç döllenmeye bağlı olarak iki hafta değişebiliyor son adet tarihinin ilk gününden hesaplanıyor normalde ama yumurtlama. Geç olduysa geç döllenme olabiliyor o yüzden ben mesela adet tarifine göre 7 haftalıktı gitti ama geç döllenme olduğu için 5 haftalıktı sadece kese vardı 7 8 haftalıkken kalp atışı duydum adet tarihimi de 10 Ağustos’tu 23 Ağustos’a çekti
[silindi] Elbet-birgun-kavusacagiz hımmm anladım peki sonra ilerleme doktorun belirlediğine göre mi yoksa adet tarihine göre mi oluyo?☺️
Elbet-birgun-kavusacagiz [silindi] iste o ilk.keseyi gordugunde anlasilir canim 😊normal haftasindaysa adete goregec dollenme olduysa doktorun belirledigine gore yasayip goruceksin artik😊