Tugceren Alara005 ben de geçen hafta hem enfeksiyon hem de mantar çıktı doktor çok aşırı derece de var demişti😔13 haftalık hamileyim
Zala Alara005 bende de dün tahlilimde çıktı. Tek kullanımlık toz verdi drum. 1 hafta sonra tekrar idrar kültürü vercem
Tugceren Alara005 bana da antibiyotik iğne, fitil ve merhem verdi çok şükür benim ki geçti inşallah senin de geçer canım
Sevgi1907 Alara005 o durum bendede var bol bol su ic surekli ic camasirini degistir kuru tutmaya calis ben oyle oyle gecirmeye çalışıyorum
Brcrs Alara005 doktorun verdiği tek kullanımlık ilaç var toz şeklinde suya atılıyor onu içince geçiyor hemencik başka bir şey vermiyorlar bende de olmuştu korkulcak bir şey yok🌸
Ecemp1610 Brcrs ben dün kullandım onu ama bugün akıntılarım devam ediyor birkaç günü alıyor mu etki etmesi sizde kaç günde gösterdi etkisini acaba
alininannesiiiii Alara005 bütün hamilelerde var bence o sorun bende de var tek kullanımlık antibiyotik kullandım biraz azalttı günde en az 3 litre su içiyorum iç çamaşırımı günde en 3-4 kere değiştiriyorum ama herkes yaşıyor bu sorunu bence
Seher- Alara005 geçen hafta aynı sorunla karşılaştım baya yüksek çıkmıştı idrar yolu enfeksiyonum doktorum 5 günlük antibiyotik verdi bittikten sonra tekrar tahlil yaptım bitmişti çok şükür ama suyu ihmal etmemek lazım
Sevgi1907 Alara005 evet canim bide tek kullanimlik tozlar varya suyun icine katilan ondan verdi oyle oyle gecti arada gene oluyo hemen sirkeli suyla tahretliniyorum kuru tutmaya ozen gösteriyorum
Seher- Alara005 için lütfen doktorunuz verdiyse en azından belki tek seferde kullanırsınız ilerlerse eğer bitmesi daha da zorlaşıyor ve sürekli ilaç almak zorunda kalıyorsunuz Allah korusun plasentaya bulaşırsa erken doğum riski oluşturur