Zezeeeyyldrm Kizlar sonucum cikmis internetten baktim fakat sonucla ilgili herhangibir bilgi verilmemiş sonuc kismina ayrintili sonuçtan bakin yaziyor gidip hastaneden alma dişinda bir yerden bakamiyor muyuz sonuca acaba?
Angelsmom29 Zezeeeyyldrm ne yazık ki o testler İnternete verilmiyor elden teslim ediliyor elden almanız lazım gitmeden önce de randevu almanız lazım
Pnrss06 Zezeeeyyldrm bana hastaneden mail attılar.Gelmenize gerek yok kan pıhtılaşması var dediler.Hamileligin erken döneminde kan sulandırıcı igne başlanılacak.
Angelsmom29 Zezeeeyyldrm yok sonuc almak için de randevu almanız lazım biz eğitim ve araştırma genetik bölümünden yaptırmıştık ordan randevu aldık tekrardan sonuclar için
Zezeeeyyldrm Angelsmom29 bende arastirma hastahanesinde kadin dogum doktorum yonlendirdi test yapmam icin 10 gun sonrada cikti ama ben kani baska yere mikrobiyolojiye teslim ettim nereden alacam ki ben simdi sonucumu 😳
Angelsmom29 Zezeeeyyldrm siz yine gittiğiniz doktora randevu alın o söyler size sonucu biz öyle yaptık
Zezeeeyyldrm Defnealya_ barkod verilmisti ya orada internet uzeri baktim e nabizada dusmus ama sonuc yok sadece aciklandigi yaziyodu