En baştn başlıyacak olursak canim eşimle bir türlü birlikte olamiyorduk vajinusmus oldugumu ögrendim detkrn 3 yil gecti aradan ben memlrkte gittim 3 ay ayri kaldik geldiğinde birlikte olduk ve vajinusmusu yendiğimi anladım memlekette bir süre kaldik eşimin a8lesinin yaninda kaliyordum zaten evimize geldik 3 ay olmadigim için temizlik yapiyorum ama sag tarafimda hep bi agri benim adetim düzensizdi evlendikten sonrada 1 ay 3 ay adet görmuyodum dedimki bu sefer gideyim doktora olmaz böyle. Eşimle gittik alttan baktı bi kaç test isticem dedi öyle konuşuruz test sonuçlarini göstermeye gittim tam odasından çıkmış ameliyata gidiyodu doktorum tebrik ederim hamilesin dedi ben hem guldum hem agladim eşim bekleme salonunda beni bekliyodu kalabalıga aldırış etmeden hamileymişim dedim oda inanamadi gözleri doldu sarildi ellerimi öptü hala o duygular bana mutluluk verir. Biz hemen saglikli yiyecek alışverişine çıktik neler aldik neler dolap agzina kadar dolu ve benim sonu gelneyen mide bulantilarim başladi 8 kilo verdim ve yedigim patates elma peynir di aldigimuz hersey çöp olmuştu.yataktan kalkamzdim su bile içemezdim ve hep agrim vardi lekelenmem olmustu aglaya aglaya gittim aşagiya yerlesmis kesede kanama alani var defi serumlar ilaçlar buda gecti ama benim mide bulantim ve herseyden tiksinmem asla geçmedi. Vajinusmus oldugum icin sezerysni kafama koymustum normal doğumun hayali bile beni ürkütüyodu bu arada kaşınmalarim oldu gebeligin sonlarina dogru sekerim cıktı agrim oldugu için ve benim üşengec oglum az hareket ettigi icin nerdeyse her hafta hastanedeydik. Alttn çatıma bakacaktiki feryat koparttim tamam sezeryan ol dedi. Bi hafta sonraya tarih alindi. Saglik ocaginda son kontrolum vardi ariyolardi gel diye hem bebek asagida oldugu icin hemde 6. Katta oturdugum icin gelemem dedim. Ertesi sabah doktorum ve hemşirem geldi tansiyonumu ölçtüler bizi goruncemi heycanlandin yok dedim bi daha ölçtüler 16 10 cıktı en kisa zamnda doktoruna git dediler o sabah eşimde telefon çekmekeyen yerdeyiz bana abime ulasamazsan işçisinin numarasini vermis kimseye ulasamadik en sonunda küçük kaynima ulşık eltimle ariyoduk derdimizi anlattik hemn geldi esim tip merkezine gittik ordada yuksek cikti dogumu baslatin tehlikeli olabilir dedi 38 haftamdaydim. Gittim haftasonu sezeryana aldilar alta takilan idrar hortumunu bayilinca takin dedim çok agliyodum cok korkuyodum ameliyathaneye girdik doktorlara oglum önce allaha sonra size emanet önce onu kurtarin diye agliyorum hemşire sakinleştirdi beni doktor bey baslayalım isterseniz yoksa yine ağlayak dedi🤣 uyandigimda biri gecmis olsun oglunuzda sizde sagliksijiz filn defi odaya gittim bi turlu ayilamiuorum ve agrim cok meger oglum yuksek tansiyondan solunum sıkıntısına girmiş 4 saat oksijen vermişler acimdan agrimdan cocugu bile sormadim valla eşim herkes çocugunu aliyo bi bizimki orda kaldi diye aglamis amcam anlatti ayildim sutumu sagcaz ben zaten makine aldim sutumde azda olsa geldi ama benim minigin cenesi 10 gun geride oldugu icin memeyi tutamiyodu sagip kasikla veriyoduk 10 gun sonunda tutmaya başladi 3720 52 cm dogmustu ama hastanede 5010 gram vermisti 1 ayin sonunda sadece anne sütüyle 5,500 kilo olmustu kendi doktorumuz acil çikmisti bizde geldil madem baska doktora gözukelim dedik boyle kilolu olunca dediki beyni su toplamış olabilir ultrosonla kafasina baksinlar hey allahim o korkuyu unutamiyorum dogru duzgun sonuca bakmadan babasi iri yapili oldu icin babaya çekmis gibinbisey soyledi allahin cezasi. Ve kalbinde üfürum vardi oda 3 ayinda gecti şimdi saglikli sihattlibdilli dürdane oglusum var kurban olurum. Öyle uykucuyduki hemşirelerle zor uyandrirdik. Kendinuku duzenini kendi belirledi ben gece uykusuz kaldigimi hastalik dışında hiç hatirlamiyorum hala uykucu top atsan uyanmaz gecleri öglen uykusunu uyur kafasi yastik gormesin yeterki çok uzun oldu aslinda anlatacak daha bir suru seyler vardida uzatmadim. Ben cok cabuknayaklandim cok agrim vardi ama yatmadim 1 hafta icinde kendi isimi tamamen kendim goruyodum canim gorumcem o bir haftada bebekler gibi bana bakti ogluma bakti evimin tum temizligini yapti hakkini ödeyemem benden bu kadar kizlar…