Sltnbl Geçmek bilmeyen aşırı bir öksürüğüm var boğazımda bişey varmış hissi ve öksürürken nefessiz kalıyorum yaşayan var mı aranızda doktor ilaç vermedi 😭
ElcinEren Sltnbl aynı durumdayım tatlım. Doktor bişey veremem dedi. İki hafta oldu geçmiyor. Ballı süt, ılık su ve limon gibi öksürüğe ne iyi gelirse yapmaya çalışıyorum. En azından gün içinde biraz olsun yumuşatıyor boğazlarımı. Geçer umarım bir an önce 🙏
Suheda Sltnbl sadece öksürüğe bisey vermiyorlar ama faranjit varsa antibiyotik veriyorlar ben 2kere kullandm antibiyotik çok şükür geçiriyor oksurugude
ZeyooZ Sltnbl ben de aynıyım aldığım nefes bile yetmio sanki. Doktor iki şurup önerdi bitkiselmiş ama yine de içmek istemiyorum 😕 eczacı da çörekotu yağını tavsiye etti hamileler kullanıo hep dedi ama onu da istemedim. boğula boğula geçicek umarım diye bekliyorum.
Sltnbl ElcinEren bana fayda etmiyor yumuşatmıyorda onlar ölecek gibi oluyorum artık ya inşallah geçer 🙏
Sltnbl Suheda kbb ye gittim burnumdan biyopsi yaptı temiz çıktı gastro ya yönlendirdi oda gaviscon verdi ama mide için öksürük kaldı malesef
Sltnbl ZeyooZ bana hiç bişey önermedi boğulmaktan gidicem çok kötü bir durum ya allah şifamızı versin inşallah 🙏🙏