zynpzynp123 Merhaba kızlar. Ben ilk üç ay folik asit kullandım. Bu hafta üçüncü ayımız bitti ve doktorum regenesis max diye bir takviye, gyno ferro sanol ve D vitamini verdi. Siz neler kullanıyorsunuz?
Burcinisp88 zynpzynp123 gebeliğimin başından beri magnezyum kullanıyorum.normal zamanda da içiyorum zaten. Folik asit vs içemedim maalesef alerjik reaksiyondan dolayı. 4. Aydan itibaren iyot+selenyum takviyesine başladım. 7. Aydan itibaren de demire başladım.
alenrenas1 zynpzynp123 bende 3 ay folik asit ardından regenesis max , devit 3 damla ve ferro sanol 😅kullanıyorum persembe günü doğumum var halen devam ediyor kullanmam
mirac_le zynpzynp123 canim ferro sanol bende acayip kabızlık yaptı. Yani o ilaçtan diye düşünüyorum. Sende durumlar nasıl? Bende 13 haftaligim
svdmm16 Ben gebeliğin başından beri vinalac vitamin kullanıyorum içinde folik asitte var bir de d vitamini 10+5
Bsmlh mirac_le kabızlık yaptıysa dr degısıyor mutlaka sorun benı mahvettı o haplar en sonunda flakon şeklinde olanlara geçtik
zynpzynp123 mirac_le yeni başladım canım. Ben kabızlık sorununu hamileliğimin başından beri yaşıyorum maalesef. Umarım daha kötü yapmaz.
Bsmlh zynpzynp123 ben ilk 3 ay folidace kullandım sonra mom vital pre onerdi dr şimdi 5 bitti 23 hafta kan ilacı mom vital DHA aspirin devam bide magnezyum
MelikeD Bsmlh ben de şuan 18 haftalığım doğumdan üç ya önce folbiol a başladım. Hamile kalınca 2 aylıkken folbiol u bırakıp eletanal diye bir vitamin doktorum kullanmamı istedi. 2 kutu onu kullandım. 4.aya girince onu bıraktık demir ve d vitamini kullanıyorum şuan sadece.
KMerveK zynpzynp123 ben 7.aydayım d vitamini magnezyum kan ilacı bi de omega 3 balık hapı kullanıyorum
Beyzabuglem zynpzynp123 ben 32 haftaigim decavit d 3 damla magnezyum kan ilacı oksapar iğne kullanıyorum benimki biraz fazla sanki 😊
MelikeD Bsmlh gebeliğin 2.ayına kadar kullanıyordum balık yağı hatta son iki senedir hep kullanıyordum öyle diyeyim. Bulantılarla birlikte bıraktım şuan haftada iki balık yiyorum o da yeterli dedi doktor o yüzden artık kullanmak istemiyorum, teşekkür ederim :)
[silindi] Ocean mummy önerdi bana da doktorum içinde hepsi var ondan sonra elevit ve ferrasonal kullanıncam
Nuray23 zynpzynp123 3 ay folik asit kullandim d vitamini demir ilacini basindan beri kullaniyorum suan takviye olarak imom kullaniyorum. Ekstra tiroit ilacim var. Bu sekilde😊
Zeynep0332 zynpzynp123 ilk 3 ay diafol içtim…sonrasında Vegaferon..decavit ve d vitamini içiyordum..decavit dokununca I mom aldım..şimdi 20 haftalığım..guatr ilacı..vegaferon..I mom…birde Ecopirin içiyorum ✌
Simge16 İlk 3 ay folik asit kullandım. Sonrasında bonevit kullandım 1 ay. 26. Haftamdan beri devit 3 rennie şurup magnezyum hapı ferro kan hapı birde regenesis vitamin kullanıyorum😬