Melikefurkan Kızlar ben 30 haftalık hamileyim şu zamana kadar 13 kilo aldım cevremdekiler çok kilo almamami alırsam sezaryen doğum olacağını söylüyor doğru mu acaba ben bebek kilolu olursa eğer sezaryen olur diye biliyorum.
sudamlasi Melikefurkan hayır canım görümcem 30 kiloya yakın aldı durduramadı kendini ama normal doğum yaptı
Deryak Arkadaşım 25 kilo aldı 4 kilodan fazla bebekti normal doğurdu, bir arkadaşım belki 110 kiloyla falan normal yaptı. Her şey bünye meselesi hiç kafanıza takmayın kiloyla çok alakası yok
Melikefurkan Deryak hmm bebek de kiloluymus bak maşallah normal doğum yapmış aynen katılıyorum biraz da bünye meselesi.
Melikefurkan sudamlasi iyi buna sevindim peki fazla kilo almamizin bize ne gibi zararı olur ben çünkü tutamıyorum kendimi sürekli acıkıyorum.
sudamlasi Melikefurkan normal kiloda hamile kaldıysan toplam da Alman gereken kilo 11-16 arası oluyo.kilolu hamile kaldıysan 7-11 arası kilo almış olman gerekiyo
Eliffff Melikefurkan harektlerini kısıtlar canım vermesi daha zor olur sonra.sağlık konusunda bi problem çıkmıyosa söylediklerim dışında çokta bişey olacağını düşünmüyorum
Melikefurkan Eliffff sağlık konusunda çok şükür şuana kadar birşey yok hani şeker falan çıkmadı hareket konusunda katılıyorum otururken kalkarken zorlanıyorum artık.
sudamlasi Melikefurkan kız senin kilon iyi gayet maşallah bende 58 kiloyum 13 haftalığım o kiloyla yaparsın doğumunu Allah ın izniyle zaten doğumda gidiyo 5-6 kilo geriye bişey kalmıyo
Melikefurkan sudamlasi doktorda çok alma diyor dikkat et önümüzdeki haftalarda alacaksın diyor ayy psikolojim bozuldu çok yememeye çalışıyorum ama canım istiyor
sudamlasi Melikefurkan önümüzdeki haftalarda da alırsın ama o zaman hep bebeğe kilo yapcak şeyler tüket bak yumurta haşlaması çok tok tutuyo dün bi tane yedim sabah kahvaltı da saat 3 e kadar acıkmadım
Melikefurkan sudamlasi ciddi misin her sabah 1 tane yerim ama yine acikirim sanırım kizimin iştahı açık 😀😀
sudamlasi Melikefurkan senin haftan ileri acıkma sıklığını daha hızlıdır bazı Dr ların kilo takıntısı oluyo ama zaten zayıf hamile kalmışsın
Melikefurkan sudamlasi Aynen demi bu aralar da dikkat etmeye çalışıyorum 3 hafta önce tartildim 64 düm bugün tartildim da 65 olmuşum sadece 1 kilo almışım
sudamlasi Melikefurkan herkes dıyo ya son zamanlarda kilo alırsın az önce bi yazı okudum genellikle doğuma yakın 1-2 kilo verilirmiş