Gupssse eşime dedim bak izle hiç bitmesin istedim program aileler karışmasın konu bile açmasınlar annelere dediler ya bak dedim dinle cunki geçen babası bize telefondan video acip bisey dinletmeye kalktı karı koca namaz kılmış 3 ay snra çocukları olmuş dedi benim şalter attı komik mis gbi gülerek dio bide bende bizim öle sorunumuz yok dedim bilemiceeemmm ben bilemiceemmmm dedi gülerek eve gelene kdr konuşmadım sürat yaptım dahada gitmedik oraya eşim hep kalmak istio ben istemiyorum annesi cunki coronadan geçen ay vefat etti adam takti bize kafayı terbiyesizce konsuo rahat edemiorum diorm dun kendi gitti oraya git otur gel dedim her zmn benle olcak değil die snra aradı buraya bize geldiler bu tarafta isleri varmış bizede gel demiş adam geldi goruncemde var 20 yaş bekar zorla getirmişler gbi kıza sürekli eve gidelim die tutturdu bana zaten 5 senelik evliyiz hiç gelmezlerdi kızına bile gitmezler büyk görümceme o gelir her hafta bizde gdierdik bi her çarşamba günleri dün sürat beş karış oturdu benim yüzüme bakmadı onlar gitti eşim dedi biz kalmadık die kızmış dedi bende ben kalmıyorum artık dedim oturur geliriz sen kaliosan kal ben dedim asla bi daha kalmam