Ec0709 1PrensAnnesi sağlıcakla kavusursunuz insallah🤗 sezaryen olacak anladığım kadarıyla bir şey sormak istiyordum siz mi istediniz yoksa bebekten dolayı doktor mu karar verdi😊
ZehraM2 1PrensAnnesi Doktorumun nöbeti 22 sindeymiş🙈 21 mi olsa diyorduk 🤣 22 sine günümüzü aldık Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin 🙏🙏🙏
alenrenas1 1PrensAnnesi aynı gün bizimde 21.01.2021 😍 sabah 8:30 🤗 umarım sağ salim alırız kucagımıza
OlgaArslan 1PrensAnnesi o güne mi karar verdiniz ? Sağlıkla gelsin paşa. Ama kova burcu offf offf 🤦🏻♀️😅
1PrensAnnesi Ec0709 amin inşallah cnm benm. 32 haftadan itibaren preeklemsiyle uğraşıyorum 20li haftadan beri hiç düşmüyo tansiyonum artık dayanamıyorum alıcak bebeği değerlerim yine düşüyo çünkü cnm
1PrensAnnesi ZehraM2 🥰 banada 20si alayım hafta dönümü tam dedi o zaman 1 gün daha sıkarım dişimi 21olsun dedim tm dedi sizinde sağlıkla doğsun inşallah ben tarihten memnunum kovadan değilim ama kısmet:)
Ec0709 1PrensAnnesi anladımmm kıyamam cok gecmis olsun ama cok sükür az kalmıs alcaksınız kucağınıza 🥰 benim de annem biraz baskı yaptı da doktor normal yapalım dedi annem de normal yapma falan diye baskı kurdu gözümü korkuttu ve tartıstık ondan sormak istedim tam üstüne sizin paylasımınızı görünce🙄
ZehraM2 1PrensAnnesi hiç sormayın kova mı oğlak mı dedim dedim ama🙈🙈🙈 ikisi hakkında da bi fikrim yok😂 iyi düşünelim iyi olsun😉😉
alenrenas1 ZehraM2 ben kendim oğlak burcuyum oğlumda nasipse 21.01.2021 de doğacak 1 gün farkla kova olacak 😅 oğlak burcu bence cok güzel bir burç cok isterdim oğlumda oğlak olsun 😅
1PrensAnnesi Ec0709 sağolun geçecek inşallah doğunca 🤲🏻 Gebelik tansiyonu hemen herkeste var ne yazık ki artık benim ilkimde sezaryen onu ben istedim ama hiç pişman değilim buda isteğe bağlı istesem vajinal doğar ama ben istemiyorum bu daha iyi geliyo hep🙂
alenrenas1 1PrensAnnesi eşimde diyor ben senin gibi biriyle daha uğrasamam 😅 stres korku var mı sizde ilk gebeliğim cok değişik duygular var içimde
1PrensAnnesi alenrenas1 asıl ilk gebelikte rahat olman lazım bilmiyosun ki ne olacak ne bitecek :) sen bebeğine odaklan doğduğunu düşün mutlu ol hep ağrı sızı ayağa kalkma bebekle ilgilenme herşry zamanla oturur nasılsa
1PrensAnnesi OlgaArslan bende oğlak olacak sandım hep ama kısmet Allah’a şükür dayandım bu haftalara kova tanıdığım öyle az ki bilemiyorum nasıl olacak 🙂
OlgaArslan 1PrensAnnesi Sağlıkla doğsun gerisi herşey hal olur. eşim ve kızım kova çok zorlar ikiside. Hala çözemiyorum ne yaptıklarını ne istediklerini nasıl davranmam gerektiğimi 😅
1PrensAnnesi OlgaArslan 😂 başında olduğundan biliyorsun demek bakalım benim paşa nasıl bişi olcak ama haklısın yeter ki sağlık olsun