Nazlikiz_ Kızlar dün çok ayakta kaldım sabahtan akşama temizlik yaptım iftardı yemekti derken anca yatağa girdim bugünde özel bölgede ağrı var kasıklarıma karnıma sancı vuruyor yorgunluktanmıdır endişelenmeye başladım
bilges Nazlikiz_ dinlenince gecmedimi canım benim 25 ten beri oluyor 32 yız şuan benim de çok var bayaga uzun süre dınlenince gecıyor benımkı.. Dınlendıgın de gecmedıyse doktoruna bı danış ıstersen için rahatlar 😘
Edirefp Nazlikiz_ nasıl bi ağrı bazen banada oluyor 28. Haftadayım kasığın hafif yukarısında belimden karnıma doğru vuruyor. Yatınca dinlenince geçiyor doktorum enfeksiyondan şüphelendi ama enfeksiyonda yok normaldir diyorum heralde artık bebek büyüdükçe ağrılar artıyor
Nazlikiz_ bilges sabah uyandığımdan beri ağrım var uzandım da olmadı arayıp danışayım adet sancısı gibi giriyor ağrı
Nazlikiz_ Gerekli gereksiz her şeye yorum yapıyorsunuz mevzu cinsellik olsa altında yorumlar birikiyor
Nazlikiz_ Edirefp bu saate kadar yerimden kalmadım ağrı hala devam ediyor geçen hafta tahlil yaptım rnfeksiyon çıktı ilaçta kullandım onun için yürürken bile özel bölgem ağrıyor