Mugectn Merhaba kızlar 37+6 yım son 3 gündür regly olacakmışım gibi sancım var . Dünden beri de ağırlaştı ve sanki ağır regly olacakmışım gibi sancım var . Sizce doğum yakın mı 😊? Bu arada kızım doğum kanalına da girdi …
BurcuLice Mugectn yaklaşıyor olabilir nişan takibi yap nişanın gelmeden önce gelen akıntının rengi farklı oluyor ve biraz da yoğun sağlıkla gelsin inş bebiş 🌹
Btm571 BurcuLice akıntının rengi ne renk oluyor acaba sarımı ve ağır geliyor benimkisi 39 dayım bende
Birfincankahve Mugectn bence doğum yaklaşmış sancılarınızı takip edin, hatta bi kontrole gidip nst ye girin derim. Allah’ım hayırlı doğum nasip etsin inşallah canım 🙇♀️ ❤️
Brcrs Btm571 akıntının rengi kahverengi pembemsi yada kan tengi tonlarında da oluyor benim dün geldi kahverengiydi ama sancım yok🙄
BurcuLice Btm571 gebelik boyunca açık renk oluyor ya nişanın gelmesine yakın rengi koyulaşabiliyor koyu sarı gibi kahverengi gibi
Btm571 Brcrs yaa benim ne zaman gelecek acaba cildirceeemmmmm🤦artık gelsin diyorum çok fazla akıntım varsa beyaz sarı leke olarak ama Nisan daha yok🤷
Cigdem_ckmz Btm571 ay insallah kendi sancimiz olur hersey doğal gelişir ya 🤲böyle yurek yemis gibi konusyirum cokta korkuyorum 😀