Royem62 Adetime 12 gün var dün yumurtlama günümdü dünden beri kasıklarımda bir ağrı ve 3 4 gündür beyaz kıvamlı yapışkan bir akıntım var sizce norml mi bu şekilde hamilelik belirtisi geçiren var mı aranızda
Bireylulmasali Royem62 Ablamda olmuştu canım hamilelik belirtisiydi hatta adet olacağını sanıp ağrı kesici alıyordu hep (bence dikkat et adet gününe kadar almamaya çalış) hayırlı haberler alırsın inşallah 🌸
Berilsu Royem62 canim yumurtlams belirtisi bu bu gunleri degerlendirmeni tavsiye ederim 🙃 Allah gonlunune gore versin insalah
Esraacf Royem62 ben de hamileyim çok şükür 15 haftalık ben de adet gecikmesi 5 gün geçirmiştim ama kasıklarım da inanılmaz ağrı vardı aynı adet sancısı gibi hasta olucam sanıyordum sonra bi baktık hamileyim😅😅 inşallah senin de öyle olur canım . Allah bebek isteyen herkese nasip etsin 🙏❤️☘️
sue92 Yumurtlama döneminde oluyo bu bahsettikleriniz👍🏻 Hamilelik değil de ovülasyon belirtisi gibi daha çok.
Royem62 Bireylulmasali aminnnn aminnnn inan aylardır 4 gözle bekliyorum her ay hayal kırıklığı inşallah bu ay böyle olmaz ♥️ dua edin bol bol
Royem62 Bireylulmasali mide bulantım da başladı hafiften az önce ya ama yine de hayal kırıklığı yine yaşarım diye cesaretim yok en iyisi 12 gün daha beklemek
Ourmiracle Yumurtlama zamani adetten daha siddetli agrilarim oluyordu benim. Degerlendirin onumuzudeki 2 3 gunu mutlaka
Royem62 Ourmiracle çok teşekkür ederim 2 gündür düzenli oluyor zaten ondan önce de bir gün aralıklarla oluyordu bir kaç gün daha aralıksız olsun o zamn inşallah bu ay yüzüm güler
Royem62 Esraacf ayyy amin valla hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah olur olursa benden bol bol dua alırsın arkadaşım ♥️😘rabbim sağlıkla kucağına versin inşallah benim adetime daha 12 gün var ama sanki bugün adet olmşum gibi ağrılarım var kasıklarım belim bacaklarım