umudum321 Kizlar pazardesi sağlık ocağına gidicem ve oradaki ebe süt takviyesi yapicaz dedi ilk hamileliğim nasl olacak bilmiyorum daha önce aranızda yapan varmı yardımcı olurmusunuz …
Nilasyamom umudum321 hamileysem daha devlet hamile annelere 45 günde bir 12 kutu süt gönderiyor ondan bahsetmiştir
Cennetulmeva Nilasyamom ilk kez duydum 26haftalık gebeyim bu bahsettiğin süt gönderimi nasıl oluyor kardeşim aydınlatırmısın inşallah🌺
Nilasyamom Cennetulmeva kuzum bulunduğun sağlık ocağındaki ebeye söyle kayıt açsın kayıt açınca seni ararlar zaten süt getiricez evdemisindiye 👍🏻 Ben antepteyim ilk iki gebeliğimde böyle olmuştu ama ikisi de düşük oldu tabi iptal ettirdim kimsenin hakkını yememek için.
OzgeSahin2 Nilasyamom evet onu bende duydum ama bana vermiyolar istemek mi lazim😅 8 lt getiriyolarmis
Nilasyamom https://www.gaziantep.bel.tr/tr/haberler/buyuksehir-anneye-sut-bebege-can-projesini-tanitti
AnneyimNehir Direk 153 ü arayıp kayıt olmanız lazım. Süt başvurusu açılıyor. 40 günde bir 12 paket süt geliyor Belediyeden. Doğuma kadar 40 günde 1 gönderiliyor.