aysenurkurtcuk Kollarında, bacaklarında ve avuç içlerinde kaşıntı olan var mı ? Her yerim yara oldu korkulacak bişey olabilir mi
AnneyimNehir aysenurkurtcuk Bende de çok var di özellikle göğüslerim sırtım bacaklarım yara yaotim kasimaktan. Kadın doğum cildiyeye yönlendirdi Krem kullandım geçti kaşıntım. Bol bol nemlendirmek gerekiyormus ayrıca
Esmanur_97 aysenurkurtcuk karaciğerle ilgili bi sıkıntı olabilir canım doktoruna sormalısın geçenlerde ben de öyle oldum kolda bacakda kaşıntı varsa karaciğer olabilir dedi 😒
Pemberuyam_ aysenurkurtcuk Evet bende de var bacaklarım kollarım sırtım göğsüm çok kaşınıyor. Kaşımaktan yara oldu bacaklarım özellikle. Kuruluktan mı acaba bilmiyorum.
Syma-ma aysenurkurtcuk benim hamileliği öğrendiğim ilk haftalarda kollar aşırı şekilde kasiniyordu . Kasinmaktan yara oldu resmen hiçbir şey yapmadım şuan geçti bı sıkıntı yok .
Elvinferide Pemberuyam_ doktorunla görüş canım benim de el ve ayaklarım kaşınmaya başlamıştı doktorum hemen tahlil istedi gebelik kolestazı çıktı ilaç başlandı ihmal etme belki de kuruluktandır bilemiyorum