Son doktor kontrolümde bebişin suyunun çok azaldığını söyledi doktorum bu sebeple artık almamız gerekliymiş zaten 39+1 günlük olmuştu doktor ertesi gün için yatış verdi suni sancı ile başlatacağız doğumu dedi sabah 7.30 da gittik nst vs derken sancı da verildi serum ile ama saat 12ye kadar hiç açılmam olmadı ve nst de sancı gözükmesine rağmen sancı da hissetmiyordum bu sebeple doktor son kontrolden sonra yine açılma olmadığını görünce pek umutlu olmadığını, normal gelmeyeceğini söyledi istersen bekleyelim bir saat daha ya da ameliyata geçelim sana bırakıyorum dedi ben de boşa zaman kaybetmenin bir anlamı olmadığından kabul ettim 10 dk içinde ameliyata aldılar zaten riskli olduğundan bütün işlemler önceki gün yapılmıştı sezaryen için. bu zamana kadar hep normal bekliyorduk tabi birden ameliyathane yolları gözükünce çok korktum ama yarım saat için de belden uyuşturup bebişi çıkardılar iğneyi çok az hissettim kızlar hiç korkulacak bir şey değil o kısım bebişi çıkartırlarken baya bir çekiştirme hissettim sadece diş işlemlerindeki gibi aslında his var ama acı yok asla bir de tansiyonum düştü bulantı oldu kusma hissi geldi ama dünden beri bir şey yemem yasaktı o yüzden bir şey çıkmadı muhtemelen ilaç verdiler sürekli serumla odaya gelince düzeldi zaten. doktor kapatırken göbeğimi bebeği giydirdiler sildiler giydirdikten sonra yüzüme koydular ben çok güldüm ağlamadım çok farklı bir duygu sütüm ilk gün gayet iyi geldi ama ikinci gün baya azaldı mama vermek zorunda kaldım .Allah herkese kolay doğum nasip etsin daha uzatmayayım merak ettiğiniz başka bir şey olursa burdayım 🤗
(bu arada eşyalardan en çok bebek kıyafeti ve depende ihtiyaç vardı çok fazla eşyaya gerek yokmuş 1 gecelik 1 pijama giydim sadece)