Mat42 Merhaba anneler, şu an 37+1 iz. Bebeğin suyunun azaldığını söyledi doktorumuz, biraz daha küçük olduğu için endişeleniyorum. Pozisyonu da ters olduğu için pazartesi tekrar bakıp sezeryan alabilirim dedi. Böyle bi şey başına gelen var mı?
Miray0 Mat42 ben 34 haftalık doğurdum küveze bile almadılar 5 yaşında şimdi 🧿 37 hafta doğum için çok normal bi hafta yeter bence artık doğsun 🥰 panik yapma
threestar Mat42 çok küçük değil aslında, havuç suyu içebilirsiniz ama bu haftalarda pek artmıyor diye biliyorum bebek de büyüdüğü için doğuma yakınsınız sonucta
sue92 Ben de 36+3 oldum. Bebeğin suyu çok önemli, takip edicez dedi doktorum. Ama artık 37.haftadaymışsınız. Kilosu da iyiyse sıkıntı olmaz. Daha erken doğan ama sorun yaşamayan çok bebiş duyuyoruz burada.
Ebruliiim Benim de ilk cocugumda öyleydi 39 haftalık oldum suyum azaldı bebek ters dönmez dedi yarın gel alalım dedi bende özel hastane diye içimde şüphe kaldı gitmedim ertesi gün 2 gün daha bekledim akşam geç saatte devlet hastanesinde de benim takip için gittiğim dr varsı onun nöbetine gittim kontrole doğum başlamış 4 cm açılman var dedi bebek ters gelmeye başlıyor dedi ve sezeyana aldı acil ☺ kendim ettim kendim buldum devlette sezeryan oldum 💁