Elifiko Merhaba, bugun tam 30 haftalık olduk. Ayağa kalktığımda, bazende otururken veya yatarken özellıkle ani hareketlerimde sol kasığım acayip kasılıyo. Kısa süreli ama korkutucu oluyo. Bunu yaşayan varmı? Bu bi riskmi yoksa normal bişeymi☹️
Bebek-geliyor Elifiko rahim ağzı boyunu ve plasentanın yerini doktorunuza sormalısınız. benim gebelik başından beri aynı oluyor hem plasenta önde hem rahim ağzı kısa şuan 35. Haftadayım nst de sancı ve açılma olduğu için doğum olmasın diye hastanede yatıyorum. eğer yürürken vajina da batma dolgunluk hissi oluyorsa ihmal etmeyin. ama korkmayın da çünkü ağırlaştıkça bu ağrıların olması çoğu zaman normal oluyormuş ani hareket etmeyin yere eğilmeyin bi yere uzanmayın. kalçanızın altına yastık koyabilirsiniz beni rahatlatıyor veya otururken ayaklarınızın altına yastık koyabilirsiniz rahatlatabilir.
teacher77 Elifiko bende de dönerken sabahları uyanınca o zaman sağ kasığıma ağrı giriyor kramp gibi bence normaldir birşey yok 24 haftalığım
threestar Elifiko 32. haftamda nstde sancım çıktı bu tarz kasılmalarım olmaya basladı siz yakın zamanda gidip bir görünün bence ona göre önlem aldırıyor doktor, su an 33 oldum bebek de bir hafta ilerde görünüyor ama 37-38’e kadar kalması lazım dedi doktor
Hatice1_ Elifiko bişey söyleyim mi 🤩 ben de bugün 30 haftalık oldum ve yataktan kalkarken kramp girdi bi an aa diye bağırdım eşim kalktı hemen biraz bekledim kalktım duşa girdim şimdi de hafif sağ taraf karnım kasılıyor 🤔