Yunusemreninannesi Taze-Anne28 😂😂ayni ben 2 3 gundur canta kiyafetleri falan hallediyorum ve öldüm gibi bisey😊
Taze-Anne28 YNB ayy aman dikkat edin şu virüs burnumdan getirdi. Bebek mağazası bakıcam pazartesi, korka korka gidiyorum valla 😔 benim karnım arada geriliyor ama kuyruk sokumu kısmımda hiç ağrı olmadı.
YNB Taze-Anne28 evden disari cikmiyorum bu donemi evden calisarak geciriyoruz. Tedbir bizlerden takdir allahtan allaha emanetizzzz
Senarsgnc YNB bizde 22 haftalığız özellikle sol kaşığımda Ağrı ve gerilme oluyor bende kalça agrısı çok önce başladı maalesef bebeğin hareketlerini çok net hissediyor musun ben düzenli olarak hissedemiyorum
YNB Senarsgnc ben hissediyorum tekmelerini artik. Ozellikle oda cok yoruldugunda ve benim cok uykusuz kaldigimda yapiyor. Doktorumda benim uykusuzlugumdan dolayi bebegin etkilendigini soylemsti
Mydarling Taze-Anne28 sağıma ya da sırt üstü yatınca başlıyor benimkide tekmelemeye solumda uyuyamıyorum geceleri uykuya dalma sorunu başladı bende ne yapsam minnoşu memnun edemiyorum tekmeler ardı ardına 🤦🏻♀️
Taze-Anne28 Mydarling sormayın benimde bu günlerde çok hareketli nerdeyse oturur pozisyonda uyuyacağım 😌
Minisannesi2904 Taze-Anne28 tepiklesinler ya 😍😍 çok tatlılar yeterki oynasınlar hareket etmeseler endişe edicez valla
Sevgi1907 Taze-Anne28 onun haraketleri benim cok hosuma gidiyo bazen tekmelemedigi zaman korkuyorum bile ndn tekmelemedi beni diye 🤣 sonra bi basliyo icimde boksör yetistiriyorum sankk 🤣🤣
threestar Taze-Anne28 8. ayımdayım ben bayağı iyi vuruyor gerçekten sancılarım erken başladı diyebilirim erken doğmak istiyor 😳😂 Alışıyorsun zamanla ama göğüs kafesi altında ayakları olunca doğum pozisyonuna yaklaşınca yani bayağı acılı oluyor🤭
Semrakrbck Taze-Anne28 maşAllah ya bizimkiside gümbür gümbür çok şükür hakeret etmesini sabırsızlıkla bekliyorum her defasında dünyanın en güzel şeyi
Caginyagizmom Bu başlığı gece uyanıp ben mi açtım acaba diye tekrar okudum , kelimesi kelimesine aynı söyleyeceklerim bu kadar 😅🤚🏼
BusrAlpay_34 Taze-Anne28 yaaaa maşallah bebiş ler hareket ettikçe tuhaf ama mutlu oluyor insan degıl mı ☺️ sızın Kı dogunca da böyle hareketli olur şimdiden kendınızı hazırlayın ☺️ bnm bebegım de tam tersi 34 haftalık aman aman hareketli degıl bellı saatler de hareket ediyor inşallah dogunca da sakın bı kız olur ☺️