Gulenay1234 Merhaba kızlar depend almayı düşünüyorum ama e bebek sitesinde bana biraz pahalı geldi alırken de bi paketi yetmez heralde içinde on tane var tecrübem çok yok ama öyle tahminde bulundum.Marketlere vs baktım ama göremedim var mı aldığınız daha uygun yerler 😊🙏
tgul Gulenay1234 Trendyol da şu an 36.51 fiyatı, siparişi 50 tl ye tamamlayınca 30 tl ödemiştim toplam. Ama artık 100 tl üzerine kupon kullanabiliyorsunuz sanırım.
Arwenx Gulenay1234. 1 paket yetiyor cnm şok markette var bnce fazla alma elındekı bittıgınde cok lazım olursa eşin gidip alabilir ama 1 paket yetecektir fazlası elimizde kalınca napıcaz
Aycan_akay54 Bende alıcam ama bulamadım eğer Doğumun yakın değilse trendyol dan al derim benim yakın olduğu İçin alamıyorum trendyol dan
Meriwa Gulenay1234 eczaneden aldık biz canm 2 paket alım rahat yeter 4 saatde bir en fazla değiştiriyorsunuz hijyen açısından çünkü anca yetiyo eve geldiğimde de kullanmıştım iyi olmuştu Aycan_akay54 eczaneden alabilirisniz canm
Nilhlp 5M Migrosta bazen indirime giriyor. Ben Trendyoldan 2 paket aldım. İlk başta çok almamak lazım diye düşünüyorum.
Beybiata123 Şok marketinden aldım ben 3 gün önce orda fiyatı da uygun 32,25 TL ye aldım ordan alabilirsin canım
Yk6321 Beybiata123 içinde kactane varki ben trend yoldan aldim 35 tlye oda indirimli hali içinde 10 tane vardi
B0220 Gulenay1234 canım ben trendyoldan aldım iki paket aldım paket içi 9 lu 4 gün önce doğum yaptım ilk iki gün kullandım sonra pede geçtim çünkü kanama çok azaldı bence sen şimdilik bir paket al yeterlii belki kanaman çok olmaz 😊 ama cidden hayat kurtarıyor çok rahat 😌
Eavsar B0220 kilot seklinde olani mi aldin ben normalini aldim surekli pijama cikartamam ugrasamam diye bide benim adet kanamamda cok olmaz yeter diye dusundum ama siz nasil kullandiniz
Cramel Gulenay1234 ya kızlar bişey soracam bu depend külot şeklinde kullanımı zor olmuyor mu?pijama aldım ben doğum için hiç gecelik almadım nasıl giyip çıkarılacak onu düşünüyorum. İlk doğumumda hasta bezi kullnmıştım sonra da mesane pedi kullanmıştım rahattım. Şimdi herkes depend alıyor bende almayı düşünüyorum ama rahat olur mu bilemedim
Gulenay1234 Cramel bende bilmiyorum ki kuzum tecrübesizim burdaki annelerden öğrendim herkes depend alıyor genelde ben bi pijama bi gecelik aldım Mayıs’ta doğumum pijama ile zor olacak aşkında keşke almasaydım onu gecelikle daha pratik olacak benim gibi yaz ayına yakın ya da yazın yapacaksan doğumu bencr gecelik pratik olur 😊
Meriwa Cramel kullanımı cok kolay canm külot gibi giyiyorsunuz bebekleriz külot bezi gibi ama ben pijamada gecelikde almıştım en rahat gecelikle durdum 2 gün bir tane de ekleyin bence normal doğum yaptım odaya gelince duş aldırdılar gecelikde muayne etmesi kolay oldu hasta bezinde kenarları çırt çırtlı ama depentde öyle derdi yok kaymaz etmez evde bile kullandım ben cnm
svmm Gulenay1234 10 lu yeterli olur bence ben almadım arkadaşım benden bi kaç ay önce doğum yaptı o vermişti bana ama geçen gün migros sanal markette gördüm
B0220 Eavsar evet kilot şeklinde olanı aldım canım üstümdekini çıkarmak kolay kenarları yırtıp çıkarıyordum da yenisini giymek için evet pijamayı çıkarmak lazım uğraştırıyordu biraz 😏 ilk iki üç gün çok kanama oldu akıyordu resmen ben yürürken işte sızdırma falan yapmıyor ıslaklık hissi yok karnını belini sıcak tutuyor çok iyi geldi yani sonra duş alınca falan kanama birden azaldı adet kanamasından daha az oldu o yüzden ped kullanmaya başladım normal kotex aldım yetiyor ☺️
aslihancvk Gulenay1234 şok markette var canım orayada bak istersen bende aldım bir paket hastanede yeter diye düşünüyorum eve gelince de tekrar aldirirm ihtiyaç halinde
Seyma2861 Gulenay1234 canım ben henüz tecrübe etmedim,ama yengeme hastanede almıştık bi paket evde de kullandı bitene kadar ama sonra ihtiyaç duymadı. Bir paket kafi diye düşünüyorum, diğer arkadaşlarda yazdığı gibi şoklarda daha uygun fiyatı