BegumIscanTunc Tostosunannesiii evet canım 15 gün hastanede yattım ve 2 doz iğne ile düşürüldü ama yatisimin yapıldığı ilk gün kurtajda oldum
BegumIscanTunc Tostosunannesiii dış gebelikten dolayı yatırdılar canım iğneyi yapıp eve yollamadilar çünkü dış gebelik riskli olduğu için doktorlar önlem okarak betam istenilen değere düşene kadar yatırdılar
Tostosunannesiii balperisi_71 peki tek dozmu uygulandı ıgneden sonra kanaman oldumu ? Ne sure oldu knaman olduysada
balperisi_71 Tostosunannesiii ama şunu öneririm tüm iğne olanlara lütfen hacamat yaptırın ignenin etkisi geçmiyor kolay kolay vucuttan birde fazlasıyla su için.
Tostosunannesiii balperisi_71 doktor bana 6 ay beklemelısın vucuttan ancak atılıyor dedı . Yan etkısı falan yok degılmı ıgnenın yanı hamılelıkte falan tekrardan
Tostosunannesiii BegumIscanTunc anladım benım betam 480 de kaldıgı ıcın doktor eve yolladı salı gunu gel dedi .
balperisi_71 Tostosunannesiii 1bucuk doz vuruldu. İhneden sonra aşırı agri ve kanamam oldu 3hafta sürdü
balperisi_71 Tostosunannesiii canım kolay kolay atılmıyor yan etkisi hamile kalirsan riski var gerçekten de ağır radyosyonli kemoterapi ignesi bu etkinin gecmesi için 6aybbekle bu sirada da hacamata git derim
Tostosunannesiii balperisi_71 wvet askında olabılır bulmak gıtmek lazım benım kanamam az az oluyo ve suan agrım yok aslında o kdar uzunmu suruyormus 🥺😳 peki sende hsar yada sorun yok degılmı ?
balperisi_71 Tostosunannesiii sorun yoktu 6ay sonra gebe kaldım fakat kalbi durdu doktor igneden kaynakli olabilir dedi
balperisi_71 Tostosunannesiii hep kontroldeydim beta verdim sifirlanana kadar takipte oluyorsun ve iliski yasak
Tostosunannesiii balperisi_71 yaaa o yuzden iğnenın tamamemen cıkması lazım demkkı vucuddan hamıle kalmak ıcın