T_nisaa canim her hamilelik farkli diyolar ya sen fazla dusunme stress e girme ama eger ki bi tereddut un varsa doktorunu ara tabi ben 20 haftalikken his etmistim 21 haftalikken senin gibi boyle bi gun his etmedim hemen hastaneyi aradim doktor da demisti ki cok normal daha cok kucuk hem duzenli hareketler 22 haftadan sonra baslio ama eger rahat degilsen ultrasonla bakalim demisti sonra bu minik kus doktor la konusurken pit pit biseyler yapti dedim oh beeeee haha hamilelik cok stress li bi donem bebis karnimizda bisey olsa mudahale edemicemizi bildigimiz icin en ufak seye korkuyoruz ki ben bu bebekten once 3 aylikken bebegimi kaybetmistim o yuzden ekstra korkuyodum ama can veren allah veriyo canim.. bebeklerimizin bu dunyada yiyecegi ekmegi varsa oyle yada boyle dunyaya gelirler dusuncesiyle 39 haftamizi doldurduk cok sukur simdide gunleri saatleri sayiyoruz kucagimiza almak icin. Yuce rabbim butun anne adaylarini bi avazda dogurmak nasip etsin, bebek istiyen hic bir kadinin kucagini bos birakmasin ya rabbim ❤️