Kbra76 Merhaba hanımlar 26+6 haftalık gebeyim.. benim sorum olacaktı yaklaşık 3 haftadır yeşil renkte akıntım oluyor.. Doktora gittim fitil verdi kullanıyorum ama bi faydasını göremedim henüz.. Korkuyorum bebeğe zarar verir diye ne yapmamı önerirsiniz??
Minnosunannesiii Kbra76 bu yeşil akıntıyı başka postlarda da görmüştüm çoğu kişide oluyor ama şenini nedir tedavisi nedir bilemiyorum o zaman okumuştum da şimdi aklımda kalmamış
Zeynocel Kbra76 doktor bana enfeksiyonun bebeğe zarar vermediğini fakat vajina yapısınında bozulmamasını daha iyi olucağını söyledi siz yine de kendi doktorunuza sorun ama herkesin farklı olabilir 🥰
Reyhan00 Kbra76 fitili düzenli kullan gece yatmadan at sabaha kadar dursun ben öyle yaptım o zaman kesti işe yaradı ama bi zaman sonra yine tekrarladı Aralarında 1 ay felan oluyor başlıyor yani 🤦🏼♀️
Ozzgeee Kbra76 ben 12 haftalık gebeyim geçen hafta vajinal enfeksiyon yüzünden fitile başladım dün akşam şu ana kadar olmayan kanamam oldu. Gece acil kadın doğum uzmanına gittim söylediği hamilelikte uzun süre fitil önermiyoruz bir iki doz yeterli olur yedi doz çok fazla. o kanama yapmış olabilir dedi. Çok şükür rahim içinde görünmüyordu o yüzden progestan başlamadı fitili hemen bırak dedi.
Ebru555 Kbra76 32 haftalok hamileyim haftada 1 kere illa yesıl gelıyo sonra yok genelde az su ıctıgumde oluyo
Serapveminikleri Ebru555 benimde 3,4 günde bir burdayım diyor 😅ve çok az o gün korkutuyor sonra kayboluyor , 🥴
Serapveminikleri Ebru555 4 hafta önce gene oldu Dr fitil verdi 3 gün arayla kullanılan 2 haftaya kadar görmedim çok mutluydum 😅ama gene geçen gün gördüm kabus olmuş bizr