26Merve Devran1994 bende 16 yim canım 1 haftadır yoğun hissediyordum hatta dün Dr söylediğimde zayıf olduğum için güçlü hissettogimi söyledi ama 2 gündür eser kalmadı arada tık gibi 🙄Bir konuda stres yapıp çok ağladım 2 gündür onla alakalı mi acaba 😢
Devran1994 birprensesvebirprensannesi ewet İlk başta tık diye hissettim🤣acaba mı dedim sonra kafamı oraya verdim ve anladım oynuyor hissettim şimdi daha net hissediyorumbaya vuruyor çok değişik bir duygu ya rabbim dileyen herkese nasip etsin 🙏🤲
birprensesvebirprensannesi 26Merve Stres malesef bebeklerimizi de etkiliyor 😔 Peki ilk ne zaman hissettiniz nasıl hissettiniz 🤭 14+6 yım hissetmem yakın mıdır acaba ❤️
Devran1994 26Merve ewt olabilir stres bebege iyi gelmiyor üzüldüğün zaman bebeğini hayel et onunla geçireçeğin güzel günleri düşün rahatlarsın canım kimse için üzülmeye değmez🤔ne için üzüldüğünü bilmiyorum tabi üzülme yine de
Gamzeakd birprensesvebirprensannesi benimde ikinci gebeliğim ve 13+3 haftalığız. Heyecanla bende bekliyorum 🥰
Tbabysmom birprensesvebirprensannesi evet daha küçük biraz daha büyüğünce insallah hissetme zamanlari cok guzel
birprensesvebirprensannesi Tbabysmom Rabbim o günleri de göstersin🙏 Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
cansuece birprensesvebirprensannesi tekme gibiydi benim. Karnımın içinde pıt diye sert Bi hareket hissetmiştim 🙃
birprensesvebirprensannesi Devran1994 Maşallah maşallah 🥰 Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 Bilmez miyim ne mükemmel duygudur o ❤️
Devran1994 birprensesvebirprensannesi amin inşallah canım birprensesvebirprensannesi amin inşallah bnm ikinci gebeliğim bi kızım var 8 yaşında çok kıskanıyor sizin ikinci gebelik mi
birprensesvebirprensannesi Devran1994 Evet canım. Benimde bir kızım var Rabbimin yanında bekliyor beni. İkinci gebeliğim oğlum olacak Rabbim izin verirse 🙏