Nesli61 Merhaba, Ben 22+5 haftalık hamileyim. Yaklaşık 1-2 haftadır net olarak bebeğimi hissediyorum pit pit diye. Fakat dışdan ne zaman gözükür yada tekmelerini hangi haftadan itibaren hissettiniz?
Buketkucuk Nesli61 ben ilk 16.haftamda hissettim kıpırtılarını miniğimin. Sonra ilk güçlü tekmesini 19-20 haftalarda hissettim. Şimdi 24 haftalığım dışarıdan çok net görülüyor videoya bile alıyorum yakalayabildiğimde🙊
058elf Nesli61 kişiden kişiye değişir canım ben dışarıdan 20. haftamda net bi şekilde gördüm videoya aldım hatta ama ondan sonra dışarıdan göremez oldum😂 24. haftadyız bu arada :)
birprensesvebirprensannesi Nesli61 Merak etme canım yakın inşallah 🤲 Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🤲
Nesli61 Buketkucuk bende yatağa uzandığımda hemen başlıyor tekmelemeye ama eşim bile henüz hissedemedi ama herkesde farklı sanırım 😃
Nesli61 058elf evet kişiden kişiye değişiyor sanırım birazda kiloyla ilgili diyorlar 🤷🏽♀️ sende mayıs annesi olacaksın o zaman sanırım cinsiyeti nedir 😍
Gulfeem Nesli61 19+5 / dün ilk defa tekme hissettim iki kere 5 sn aralıklarla sok oldum eşime seslendim koşarak geldi ama bidaha atmadı🙈 bu aksamda yine aynı saatlerde kayınpederimle muhabbet ederken tekmelendim yüzümün sekli değişti heycandan ahahaha🤓 dısarıdanda görmek istiyorum artıkk😻
SERNUR Nesli61 29+2 olduk❤️ kumanda koyuyordum karnıma itiyodu resmen 24 25 haftalar da hala daha aynı 😅simdi geçtim yataga maşallah benim oglumun uyuyası yok zannedersin ki içerde tek kale maç yapıyor 😅😅
058elf Nesli61 evet canım ben biraz zayıf hamile kaldım sanırım 45 kiloyla 🙈 şimdilik tahmini 3 mayıs gösteriyo kızımız olacak inşallah 🥰 sizin cinsiyet ne 🐣
SERNUR Nesli61 Bi de şarkımız var çok severiz onu söylence hemen Kımıldar ❤️❤️ videoya al sonra insan oturup izliyor nasıl duygusala baglısyosn varya çok mükemmel Bi haz rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲 ❤️