2melek_annesii Dilek_erduann aynen canım 8+1 de randevum inşallah o zaman gitcem kucuk oglum var 9 aylık keseye ayrı bebege kalp atısına ayrı ayrı gitmeye vaktim yok malesef hepsini bir görmek için o zaman gitcem
Mltm07 Dilek_erduann bana neden ilaç vermediklerini bilmiyorum birde benim kahverengi kanamam var bende 9. Haftaya kadr bekleyeceğim kesinlikle çok teşekkür ederim
Dilek_erduann Mltm07 8 i bir kaç gün geçsin öyle gidin tekrar başka yere gidin gidebiliyosaniz özele gidin dah çok ilgileniyorlar bebeği görene kadar bekliyorlar falan
Tbabysmom Dilek_erduann 4+6 da zar zor keseyi gördük. 6+1 de kalp atışını gördük ama duyamadik daha cok küçük olduğundan ama görmek bile iyi geldi. Haftaya persembe insallah dinlemeye gitcem 🥰
Mltm07 Dilek_erduann bende sürekli özele gidiyorum ama gittiğim doktoru değiştireceğim bu sefer aşırı ilgisiz ben sormadan hiçbirşey söylemiyor hangi şehirdesiniz acaba istanbuldaysanız doktor öneriniz varsa çok memnun olurum
Tbabysmom Dilek_erduann tabi paylasirim 🥰 simdilik daha cok var gibi geliyor 😅 Bole haftalar pek bir geçmiyor ya 🙈
Dilek_erduann Mltm07 @dilek_erduan Instagram dan takip et canım isterxen beni atıyım doktorun adresini sana