Ebrar3435 Kızlar bu kaç gündür göğsümun çevresi hep morarmış damarlar baya belirgin , birde kaburgalarımda baskı hissediyorum oturur kalkarken eğilince belim aşırı ağrıyor ve sürekli idrara çıkıyorum sizdede varmı bu sıkıntılar konuşalım..
meraklianne1 Ebrar3435 bende de ağrı var oturunca kalkamıyorum resmen bacaklarım ağrıyo😞 bide kaburgalarım sırtım çok ağrıyor
Ekvatoral Ebrar3435 Bendd sürekli idrara çıkıyorum. Biran da geliyor gün içerisnde bir kaç sefer. Daha şimdiden hiç bir pozisyonda yatamaz oldum. Arada kısa süren çok hafif canımı acıtan birşey oluyor. Bir de sol tarafımda içi sı dolu balon var gibi hissediyorum 😅 bir de sürekli rüyalarımda korkuyorum.
Mavita27 Ebrar3435 Ebrar3435 Göğüsüm çevresinde damarlar belirgin ve aşırı büyüdü belim ağrıyor ve sık idrara çıkıyorum 😟
busraerdalll Ebrar3435 bende de sürekli idrara çıkma birde çok ayakta durunca ayaklarım belim ağrıyor bazen karnimda iğne gibi birşey batıyor hissediyor muyum ki iki üç günde bir 😂
meraklianne1 Ebrar3435 13. Haftada kıza benziyor alışveriş yapma tahminimde yanılabilirim henüz küçük dedi doktor pazartesi gidecez bakalım ne diyecek 16+6 yız şuan 😌😌😊
Ebrar3435 meraklianne1 o zamana kadar netlesir bebegin pozisyonu iyiyse sağlıklı olsun hayırlı olsun canım 😘☺☺
Ekvatoral Sevgiliannemm Bir de benim kanama alanlarım var. Sağolsun doktorum ilk başta her hafta çağırdı. Sonra artık dörde çıkabiliriz ama hareketleri hissetmediğin için iki haftada da gelebilirsiniz dedi endişelisindir anlarım dedi. Geçen aile hekiminden rica ettim duyulursa kalp sesini dinleyebilir miyiz diye. Duyuldu çok şükür çok rahatlamıştım. Okuyorum sürekli ama korkuyorum. Benim önceleri de vardı gebelikte hat safhaya çıktı. Aldığın suvı ile idrar çıkışının miktarı nasıl
Ekvatoral Sevgiliannemm Hatta doktoruma bazen gaz geçisi gibi birşey oluyor o hareket olabilir mi dedim değil dedi. O zaman öyle olsun istediğim için uyduruyorum ben dedim baya bir güldük. Eşimle bana diyordur bizim şaşkınlar geldi diye kesin 😅
Kayrammom Ben 17+1 im idrara çıkma bu hafta arttı. Cinsiyetimiz erkek. Bir de 14.haftadan beri tekmeliyor 🥰
Sevgiliannemm Yani günlük ⅞ bardak içmeye çalışıyorum sağlık ocağında güvenmiyorum cihazları çok aşırı eski
pnr1404 17+4 üm ben de sürekli hazımsızlık hissediyorum ve belim ağrıyor halbuki karnım da hiç çıkmadı
Aylinizm 17+3 olduk bizde çok sık idrara çıkıyorum devamlı gün boyu wcdym 😂 mide yanması arada bir diş ağrısı yaşıyorum ve geceleri uykuya dalamıyorum ve yüzüm de sürekli sivilcelenme oluyor biri gidiyor sonra yenisi çıkıyor onun haricinde büyük bir sıkıntım yok çok şükür elbet geçicek bunlarda sonrası güzel kavuşma 😍
MslmKbr Aylinizm sivicenin acaba cinsiyetle alakası varmı benimde ilk haftalarda boynum sırtım dolmuştu yuzumde de az vardı su an azaldılar bıde 12 haftada cene ve yanaklarımın alt kısımlarında tuylenme belirgınleştı acaba neden boyle olur bilen varmı inşallh bebeşininizi saplıcakla alırsınız kucanıza
Beyazmelekkk 16+6 yim bende. Sürekli idrara cikiyorum bazen rahimde adet olacak gibi ağrı hisler geliyor . Kızım olacak sanırım benimde 🥰🙏💕